İNGİLİZ MİLLİ TAKIMI ORADA KALIYOR !

İNGİLİZ MİLLİ TAKIMI ORADA KALIYOR !

24 Haziran 2016 - 09:39

İngiliz Milli Takımı, 400 yıl önce kalbine kılıç saplayarak ölen kişinin ruhunun ziyaret ettiğine inanılan otelde konaklıyor. Milli takıma yakın kaynak, "Geceleri korkunç atmosfer oluyor." dedi.

İngiliz Milli Takımı, Perili Köşkte Kalıyor, System.String[]

Birçok Fransız, İngiliz Milli Takımı'nın kaldığı Chantilly şehrindeki L'Auberge du Jeu de Paume otelinin 400 yıl önce intihar eden birinin hayaleti tarafından ziyaret edildiğine inanıyor.

KILICINI KALBİNE SAPLIYOR

Yerel halkın inanışına göre, bundan yaklaşık 400 yıl önce, 1617 senesinde şehrin ünlü Chantilly Şatosu'nda dönemin Fransız Kralı 14.cü Louis için önemki bir ziyafet veriliyor. Davette yemekleri hazırlaması için ülkenin en ünlü şef Francois Vatel görevlendiriliyor. Ancak şef, kralın kendisinden istediği balığı usulüne göre hazırlayamadığı için kılıcını kalbine saplayarak intihar ediyor.

GECELERİ KORKUNÇ ATMOSFER VAR

O günden bu yana bölge halkı, şatonun ve otelin ünlü şef Vatel'in hayaleti tarafından ziyaret edildiğine inanıyor. İngiliz milli takımına yakın bir kaynak, kaldıkları yeri çok beğendiğini ancak geceleri korkunç bir atmosfer olduğunu kabul ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x