İSTANBUL’DA BÜYÜK OPERASYON !

İSTANBUL’DA BÜYÜK OPERASYON !

30 Haziran 2016 - 10:05

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube ekiplerine bağlı polisler, Başakşehir ve Pendik'te Özel Harekat polisleri desteğiyle IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi.

Kanlı havalimanı saldırısında emarelerin IŞİD'i göstermesinin ardından Emniyet harekete geçti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube ekiplerine bağlı polisler, İstanbul genelinde bazı ilçelerde IŞİD terör örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirdi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DAİREYE GİRDİ

Operasyon yapılan ilçelerden biri de Başakşehir'di. İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinden konvoy halinde çıkan polisler, Kayaşehir'de bulunan bir siteye geldi. Özel Harekat polislerinin öncülüğünde önceden belirlenen bir adrese giren ekipler, içeride arama yaptı.

PENDİK'TE DE OPERASYON

Pendik'te de önceden belirlenen bir adrese operasyon yapıldı. Şıhlı Mahallesi'ndeki adrese Özel Harekat polisleri desteğinde giren ekipler evde arama yaptı. Aramanın ardından evdeki bir şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

Operasyon sırasında URAL ve SHORTLAND adı verilen zırhlı araçların çevre güvenliğini aldığı görüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x