İSTİFASI İSTENEN BAŞKANLARDAN SÜRPRİZ HAMLE...

İSTİFASI İSTENEN BAŞKANLARDAN SÜRPRİZ HAMLE...

İSTİFASI İSTENEN BAŞKANLARDAN SÜRPRİZ HAMLE...

19 Ekim 2017 - 16:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifa edeceğini açıkladığı başkanlardan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geldi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Bosna'ya gittiği öğrenilirken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ise açıklama yapacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında, AK Partili Belediye Başkanlarının istifasına ilişkin soruya, "Şu an itibarıyla üç belediye başkanımız istifalarını verdiler. Şimdi üç belediye başkanımız daha var. Onlar da istifalarını en kısa zamanda vereceklerine inanıyorum. İlgili arkadaşlarımız görüşmelerini yaptılar ve şu anda da zannediyorum bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içerisindeler. Aksi takdirde, yine söylüyorum, gereği ne ise gereği yapılacaktır" sözleriyle yanıt verdi. Bu yanıt ardından sıcak saatler yaşanmaya başlandı. 

GÖKÇEK BEŞTEPE'DE 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Nijerya Cumhurbaşkanı onuruna verdiği öğle yemeğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Gökçek'in de yemeğe davetli olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı 

EDİP UĞUR AÇIKLAMA YAPACAK!

İstifası istenen başkanlardan başkanlardan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da saat 16:30'da açıklama yapacağını duyuruldu.

BURSA BELEDİYE BAŞKANI YURTDIŞINA GİTTİ

İstifası istenen başkanlardan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ise yurtdışına gititği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Altepe, dün Saraybosna'ya gitti. Bosna-Hersek'in bağımsızlığının 25.yılı ve Aliya İzzetbegoviç'in ölümünün 14.yıl anma etkinliklerine katılmak için giden Altepe'nin Türkiye'ye hafta başı döneceği belirtiliyor.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x