“KARIMA TECAVÜZ ETTİLER, BEBEĞİMİ ÖLDÜRDÜLER”

“KARIMA TECAVÜZ ETTİLER, BEBEĞİMİ ÖLDÜRDÜLER”

“KARIMA TECAVÜZ ETTİLER, BEBEĞİMİ ÖLDÜRDÜLER”

14 Ekim 2017 - 21:01

Karısı ve 3 çocuğuyla birlikte 5 yıl esir tutulduktan sonra kurtarılan Kanadalı Boyle, bu süre zarfında eşine tecavüz edildiğini ve bebeklerinin öldürüldüğünü söyledi.

Pakistan'da Hakkani örgütünden kurtarılan Kanada vatandaşı Joshua Boyle, ABD vatandaşı Caitlan Coleman ve üç çocukları, Pakistan Havayollarına ait uçakla başkent İslamabad'dan Kanada'ya gitti.

Boyle, Kanada’da düzenlediği basın toplantısında örgüt hakkında sert ifadeler kullanarak, yaşadıkları zor yılları anlattı. Afganistan'da hiçbir sivil toplum kuruluşu ya da hükümetin olmadığı yerlerde köylülere yardım ettiğini, ancak kendilerini kaçıran Hakkani Örgütü’nün bebeğini öldürdüğünü söyledi.

Kanadalı Boyle, “Afganistan’da Taliban’ın kontrol ettiği bölgelerde köylülere yardım eden bir hacı ve karnı burnunda hamile kadını kaçıran Hakkani Örgütü’nün aptallığı ve şeytaniliği, ancak henüz bebek olan kızımı öldürülmesine izin verilmesinin aptallığı ve şeytaniliğinin büyüklüğüyle gölgelenebilirdi” diye konuştu.

Boyle, örgütün gardiyanlarından birinin eşine tecavüz ettiğini ve üstlerinin de durumu bildiğini söyledi. Taliban’a seslenerek, adalet istediğini vurguladı.

Taliban bağlantılı Hakkani örgütü tarafından 5 yıldır rehin tutulan aile, Pakistan ordusunun operasyonuyla Çarşamba günü kurtarılmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump, daha önce teröristlere yataklık yapmakla suçladığı Pakistan’ı dün işbirliğinden dolayı övmüştü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x