KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? NE ZAMAN?

KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? NE ZAMAN?

KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? NE ZAMAN?

04 Aralık 2016 - 16:45

Kasımpaşa Galatasaray maçı ile birlikteyiz. Kasımpaşa Galatasaray maçı zirve mücadelesini etkileyecek bir karşılaşma olarak büyük önem arz ediyor. Peki Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta? Ne zaman? İşte detaylar...

''Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta? ne zaman ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?'' sorusunu arıyorsanız haberimize bakmanız yeterlidir. Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa Galatasaray mücadelesi, haftanın önemli karşılaşmaları arasında yerini koruyor. Zirve yarışından kopmak istemeyen Galatasaray, Kasımpaşa karşısında puan kaybetmek istemiyor. Ligde son zamanlarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen, ancak geçen hafta TT Arena'da Bursaspor'u 3-1 yenerek kötü gidişata son veren Galatasaray, galibiyeti seriye dönüştürmek için sahada olacak. Süper Lig'de beklenilen performanı gösteremeyen Kasımpaşa ise kendi evinde oynayacağı bu maçtan gol veya goller bularak Galatasaray karşısında 3 puanı haznesine yazdırmak için oynayacak. ''Galatasaray Kasımpaşa ne zaman?, GALATASARAY KASIMPAŞA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?, Kasımpaşa Galatasaray hangi kanalda?, Kasımpaşa GS şifreli mi? GS KASIMPAŞA saat kaçta?'' gibi öğrenmek istediğiniz konuları sizler için hazırladığımız, ''Kasımpaşa Galatasaray maçı Saat Kaçta? Ne zaman? ( GS Kasımpaşa maçı )'' başlıklı haberimizde bulabilirsiniz... İşte Kasımpaşa Galatasaray maçı ile ilgili tüm detaylar...
 

REKLAM

ads by AdMatic
KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Spor Toto Süper Lig'İn 13. haftasında Galatasaray, ligin alt sıralarında yer alan Kasımpaşa ile karşılaşacak. 04 Aralık Pazar günü oynanacak mücadele, saat 19.00'da Lig TV ekranlarından canlı yayınlanacak. Bu karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan olurken, yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüze ve Esat Sancaktar üstlenecek.

HEDEF ÜÇ PUAN

Süper Lig'de geçen hafta Bursaspor'u 3-1 yenerek son dönemdeki kötü gidişatına son veren Galatasaray, Kasımpaşa karşısında da sahadan üç puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. 

Ligin geride kalan bölümünde oynadığı maçlardan 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, 23 puanla 4. sırada yer alıyor. Üçer galibiyet ve beraberlik ile 6 mağlubiyeti olan Kasımpaşa ise 12 puan ve averajla 13. sırada bulunuyor. 

Galatasaray'da sarı kart cezası nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Lionel Carole, görev verilmesi durumunda yarınki müsabakada ilk 11'deki yerini alacak. 

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle hafta içi yapılan antrenmanlarda yer almayan Tolga Ciğerci'nin karşılaşmada görev alması zor görünüyor. 
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig'de bugün  25. kez karşı karşıya gelecek. 

İki ekip arasında geride kalan 24 lig maçından 15'ini Galatasaray kazandı, 6 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galip gelebildi. 
Galatasaray'ın 48 golüne, Kasımpaşa 21 golle yanıt verdi. 

Geçen sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maç 2-2 bitti, ikinci yarıda Türk Telekom Arena'daki müsabakayı Galatasaray 4-1 kazandı. 

En farklı skorlar 

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. 
Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Arena'daki maçta 4-0 galip geldi. 

Maçlar 

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle: 

Sezon 1. Maç 2. Maç 
-------------- ---------- ---------- 
1959-1960 0 - 0 4 - 0 
1960-1961 0 - 0 1 - 0 
1961-1962 2 - 1 0 - 0 
1962-1963 5 - 2 2 - 0 (Final Grubu) 
1963-1964 0 - 0 5 - 0 
2007-2008 1 - 0 0 - 1 
2009-2010 3 - 1 4 - 1 
2010-2011 3 - 0 3 - 1 
2012-2013 2 - 1 1 - 2 
2013-2014 1 - 1 0 - 4 
2014-2015 2 - 1 3 - 2 
2015-2016 2 - 2 4 - 1 

Not: Maç sonuçlarında ilk takım olarak Galatasaray alınmıştır. 

DEPLASMANDA TEK MAĞLUBİYETİ VAR

Galatasaray, bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçın sadece birini kaybetti. 
Sarı-kırmızılı takım, dış sahadaki tek mağlubiyetini Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynadığı derbi müsabakasında yaşadı. 
Galatasaray, deplasman maçlarından 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrılarak 11 puan topladı.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın, Kasımpaşa karşısında sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: 

Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Serdar Aziz, Hakan Balta, Lionel Carole, Nigel de Jong, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Armindo Bruma, Lukas Podolski (Eren Derdiyok).

RİEKERİNK'İN İSTEDİĞİ OLDU

Diğer taraftan Riekerink son yaptığı basın toplantısında derbinin berabere bitmesini istediğini söylemiş, böylece şampiyonluk yarışına yeniden tutunacaklarını söylemişti. Hocanın istediğinden fazlası oldu. Dün önce lider Başakşehir 2 puan kaybetti, ardından derbi 0-0 sona erdi ve bugünkü mücadele Galatasaray için adeta 9 puanlık hale geldi.

KASIMPAŞA KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Ligde üst üste oynadığı üç maçta da galibiyet yüzü göremeyen Kasımpaşa ise güçlü rakibi karşısında alacağı puan veya puanlarla moral bulmak istiyor.

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Franck Etoundi'nin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray'da ise Koray Günter ile Kolbeinn Sigthorsson'un uzun süreli sakatlıkları devam ediyor.

 

SERDAR'DAN ELEŞTİRİ

Teknik direktör Riekerink’ten önce basın toplantısına katılan Serdar Aziz, takımdaki defans kurgusunu eleştirdi. Hem önde hem de geride kaliteli oyuncular olduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu, “Defans yapmak önde başlıyor. Dörtlü defans ile takım defansı olmuyor. Antrenmanlarda çalışıyoruz ama maçlarda henüz olumlu yanıtları alamadık. Yan topların üzerinde çok duruyoruz. Herkes iyi niyetle topa vurmak istiyor ama nitekim bazı pozisyonlarda sorunlar yaşadık. Herkesin daha çok sorumluluk alması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberimizden Digitürkplay Lig TV yayını ile Kasımpaşa Galatasaray maçını izleyebilirsiniz. Galatasaray rakiplerinin puan kaybettiği haftada Kasımpaşa deplasmanından üç puan ile dönmek istiyor. Zorlu maçın canlı izle linkini paylaşıyoruz. Galatasaray Kasımpaşa maçı Digitürk kanalı Lig Tv'den canlı yayınlanacak.

- Deplasmanda tek mağlubiyeti var

Galatasaray, bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçın sadece birini kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, dış sahadaki tek mağlubiyetini Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynadığı derbi müsabakasında yaşadı.
Galatasaray, deplasman maçlarından 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrılarak 11 puan topladı.

 

Galatasaray devre arasını bekliyor!
    
Galatasaray'da istenen sonuçlar gelmezse devre arası neşter vurulacak. 

Sarı-kırmızılıların, rakiplerine göre daha az maç oynaması ve Avrupa'da mücadele eden takımların bu dezavantajından yararlanılamaması yönetimi ciddi şekilde rahatsız ediyor. Bu nedenle ligde aranın verileceği döneme kadar 4 lig maçına çıkacak olan Cim-Bom'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. 

Kasımpaşa maçıyla başlayacak bu periyot içerisinde Gaziantep ile Türk Telekom Arena'da oynanacak, bir sonraki hafta da Ankara'da Osmanlıspor'a konuk olunacak. Galatasaray ligde aranın verileceği 16. hafta ise Türk Telekom Arena'da Alanyaspor'u konuk edecek. Zirvedeki rakiplerin puan kayıplarının ancak kazanarak fırsata dönüşebileceğinin altını çizen yöneticiler, aksi bir durumda devre arasının hareketli geçeceğini belirtti. 

Hocaya da süre!

Bu dört haftada istenen sonuçların gelmemesi durumunda devre arasında neşteri vuracak olan yönetim, böyle bir durumda Riekerink'e verdiği desteğini de çekecek.

 


Kasımpaşa'nın konuğu Galatasaray

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın Galatasaray'ı konuk edecek. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde ligde çıktığı son üç karşılaşmada 2 mağlubiyet ve bir beraberlik yaşayan Kasımpaşa, sarı-kırmızılı ekip karşısında kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Ligde üçer galibiyet ve beraberlik, 6 da yenilgisi bulunan Kasımpaşa, 12 puan ve averajla 13. sırada yer alıyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Franck Etoundi'nin tedavisi tamamlanırken, Kamerunlu futbolcunun hafif ağrıları nedeniyle Galatasaray karşısında forma giymesi beklenmiyor. Lacivert-beyazlılarda 3 sarı kartı bulunan David Pavelka, forma giyip bir sarı kart daha görmesi durumunda 14. haftadaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

- Kasımpaşa evinde etkili

Kasımpaşa, bu sezon Süper Lig'de iç sahada çıktığı 6 maçta tek yenilgi yaşadı. Taraftarı önünde çıktığı sezonun ilk karşılaşmasında 2. haftada Adanaspor ile 1-1 berabere kalan lacivert-beyazlılar, Rıza Çalımbay'ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Kemal Özdeş yönetimindeki ilk maçında ise 4. haftada Fenerbahçe'ye 5-1 kaybetmişti.
Fenerbahçe maçının ardından oynadığı 4 iç saha mücadelesinde ikişer galibiyet ve beraberlik gören lacivert-beyazlılar, taraftarı önündeki maçlarda hanesine toplam 9 puan yazdırdı.

 

"Şampiyonluk için takımıma güveniyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için takımına güvendiğini söyledi.
Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hollandalı teknik adam, lider Medipol Başakşehir ile aralarında 7 puanlık fark olduğunu belirterek, "Aynı zamanda önümüzde uzun bir yol var. Kesinlikle takımıma güveniyorum. Bu farkın kapanacağını düşünüyorum. Çünkü Medipol Başakşehir'in de zorlu maçları var." dedi.

Geride kalan 12 haftada 23 puan topladıklarını hatırlatan Riekerink, "Son 7 sezona bakıldığında sadece 2 sene önce Hamza Hamzaoğlu ile 25 puan toplanılmış. Ondan sonra biz geliyoruz. O yüzden bence o kadar kötü bir durum yok. Evimizde oynadığımız Trabzonspor ve Medipol Başakşehir maçlarını kazanmalıydık. Hak ettiğimiz maçlardı. Ancak o kadar kötü bir tablo olduğunu düşünmüyorum. Zaten son 7 sezondaki istatistikler de bunu gösteriyor." diye konuştu.
Bursaspor karşısında geçen hafta aldıkları galibiyetle yeniden çıkışa geçeceklerine inanıp inanmadığına yönelik bir soru üzerine Riekerink, "Her hafta yüzde 100 performans gösterme şansınız olmuyor. Bursaspor maçını kesinlikle kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Çıktık en iyi şekilde performans gösterdik. Takımdaki havadan memnunum. Bütün oyunculara güvenim sonsuz. Önümüzdeki Kasımpaşa maçı için de çok ümitliyim. Kasımpaşa virajını da en iyi şekilde geçeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

- "Fazladan katkı verecek oyuncu varsa transfer olabilir"

Hollandalı teknik adam, devre arasında transfer isteyip istemeyeceğine yönelik soruyu şöyle yanıtladı:
"Elimde bulundurduğum kadroya ve futbolcuların kalitelerine güvenim sonsuz. Bildiğiniz gibi transfer dönemi yaklaşıyor. Bu haftalar da oturup bu konuların konuşulduğu ve değerlendirdiği haftalar. Galatasaray üst düzey bir kulüp. O yüzden eğer bir imkan varsa, fazladan katkı yapabilecek bir oyuncu varsa olabilir. Ancak belirttiğim gibi şu anda elimden bulundurduğum kadrodan gayet memnunum."

- Sigthorsson'un durumu

Jan Olde Riekerink, sezon başında transfer ettikleri ve sakatlığı nedeniyle henüz takıma katılamayan İzlandalı futbolcu Kolbein Sigthorsson'un durumu ile ilgili şunları kaydetti:
"Hem bizim hem de kendisi için üzücü bir durum. Sakatlığı şu ana kadar düzelmedi. Sağlık ekibi tekrar aramıza katmak için elinden geleni yaptı ama sakatlığının sebebini tam anlamıyla bulamadık ve farklı yönlere doğru yöneldik. Biz de şu anda beklemedeyiz. O yüzden dönüşü konusunda kesin zaman vermem doğru olmaz."
Hollandalı teknik adam, Tolga Ciğerci'nin de Fenerbahçe maçında yaşadığı sakatlığın devam ettiğini anlatarak, "Ayağının altındaki ödem devam ediyor. Bugün takımla çıkmadı. Yarın takıma katılır diye düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

- "Papağan gibi aynı soruları sormayın"

Jan Olde Riekerink, futbolcuların davranışları ve takımdaki disiplinle ilgili bir soruya tepki gösterdi.
Hollandalı teknik adam, bir basın mensubunun, takımda disiplin sorunuyla ilgili yorumla karışık sorduğu soruya, "Papağan gibi hep aynı soruları sormayalım lütfen." karşılığını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x