KIRIKKALE VE RİZE’YE DİYARBAKIR ŞEHİTLERİNİN ACI HABERİ...

KIRIKKALE VE RİZE'YE DİYARBAKIR ŞEHİTLERİNİN ACI HABERİ DÜŞTÜ

26 Haziran 2016 - 20:01

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Astsubay Şükrü Ceylan'ın acı haberi Kırıkkale'ye, Uzman Çavuş Erhan Aytemiz'in acı haberi de Rize'ye ulaştı.

 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 34 yaşındaki Astsubay Şükrü Ceylan'ın acı haberi, memleketi Kırıkkale'ye, 28 yaşındaki Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in acı haberi de Rize'ye ulaştı.

ŞEHİDİN BABASI HASTANEYE KALDIRILDI

Şehit Şükrü Ceylan'ın Kırıkkale Etiler Mahallesi'ndeki baba ocağından ağıtlar yükseliyor. Haberi alan baba Muhittin Ceylan, fenalık geçirince Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisin ardından sağlık görevlileri tarafından tekrar evine getirildi. Haberi alan vatandaşlar taziye için gelirken eve dev Türk bayrağı asıldı.

"NE DİYEYİM ALLAH RAHMET EYLESİN"

Teröre lanet okuyan baba Muhittin Ceylan, "Ne diyeyim. Allah şehitlerimize rahmet eylesin." dedi.

Ayrıca daha önce uzman çavuş olan şehit Ceylan'ın sıvanı kazanarak astsubaylığa yükseldiği, görev yeri olana Ağrı'nın Patnos ilçesinden geçici görevle Diyarbakır'a gittiği, 4 kardeşinden biri olana Hüseyin Ceylan'ın da Eskişehir'de uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Bu arada Kırıkkale'nin Bağlarbaşı Mahallesi'nde babasının evinde ikamet eden eşi Büşra Ceylan (28) ve yakınlarının, yapılacak tören için Diyarbakır'a gideceği belirtildi.

BİR ACI HABER DE RİZE'YE ULAŞTI

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in (28) acı haberi baba ocağına ulaştı.

 

 

ANNESİ FERYAT ETTİ

Çocuklarının şehadet haberini Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesindeki evlerinde alan baba Akın Hüseyin ve anne Filiz Aytemiz feryat etti.

Ailenin tek çocuğu olduğu ve 20 Temmuzda evleneceği öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in naaşı yarın öğle namazından sonra Fındıklı merkezde kılınacak cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x