KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER TÜRKİYE-YUNANİSTAN KİM KAZANDI?

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER TÜRKİYE-YUNANİSTAN KİM KAZANDI?

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER TÜRKİYE-YUNANİSTAN KİM KAZANDI?

19 Mayıs 2017 - 13:21 - Güncelleme: 19 Mayıs 2017 - 13:28

Survivor'da Türkiye Yunanistan yarışmasını kim kazandı? Ödül neydi?Survivor'da Türkiye Yunanistan yarışması dün akşam nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmanın en heyecanlı bölümü ise sonlara doğru yaşandı. Ogeday sürekli oyun kaybedince morali bozuldu ve zor sakinleşti.. Peki Survivor'da Türkiye Yunanistan yarışmasını kim kazandı?
Survivor'da dün akşam Acun Ilıcalı sürpriz bir ismi konuk ederek Survivor'da ağırladı. Ilıcalı, adaya Fedon'u davet ederek ödülü açıkladı.
Türkçe ve Yunanca seslendirdiği şarkılarla gönüllerde taht kuran Fedon, hem Türkçe hem de Yunanca dostluk mesajları verdi. Acun Ilıcalı'da sık sık bu yarışmanın 'dostluk içinde geçmesini dilediğini ve bu dostluğun sonunda ülkeler arasında da dostluğa dönüşmesini dilediğini' sözlerine ekledi.
ÖDÜL MUHTEŞEM BİR SOFRA
İki kültüründe yakından tanıdığı yemekler dün akşam ödül olarak açıklandı. Döner, Dolma, İmam Bayıldı, Pilav ve Baklava gibi iki kültürde de çok sevilen yiyecekler bu akşamın ödülü olacak ve bu sofrada Fedon şarkıları ile yarışmacılara eşlik edecek.
İLHAN MANSIZ: 'YEMEĞİ BERABER YİYELİM'
Acun Ilıcalı'nın söz verdiği ve oyunu değendirmesini istediği İlhan Mansız, sürpriz bir öneri getirerek herkesten destek gördü. İlhan 'madem dostluk adına buradayız, o yüzden bu yarışmanın kaybedeni olmasın, yemeği de hep beraber yiyelim' dedi. Ilıcalı bu teklif karşısında şaşırsa da yarışmacıların sevincine tepkisiz kalamadı ve kabul etti.
TÜRK TAKIMI KAZANDI
Yarışmayı milli maç gibi gören oyuncuların heyecanları yüzlerinden okunuyordu ve nefes kesen yarışmayı Türk takımı kazandı. İki etap halinde oynanacak ödül oyununun ilk bölümünü kazanan Türkiye oldu.
OGEDAY'IN MORALİ ÇOK BOZULDU
Ogeday farklı skora rağmen kaybedilen oyunların tümünde rol oynadığı ve hiç kazanamadığı için oldukça üzgündü. Arkadaşlarının güçlükle teselli ettiği Ogeday, takımın kazanmasına sevindiğini ama hiç oyun kazanamadığı ve arkadaşlarına katkı sağlamayamadığı için üzgün olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x