KIYMALI PİDE YAPTIRMAK İSTEDİĞİ FIRINDA ÖLDÜRÜLDÜ

KIYMALI PİDE YAPTIRMAK İSTEDİĞİ FIRINDA ÖLDÜRÜLDÜ

25 Temmuz 2016 - 20:30

Kayseri'de kıymalı pide yaptırmak için fırına giden alçı ustası, aralarında husumet bulunan Tamer Çınar tarafından tabanca ile vurularak öldürdü.

Kayseri'de kıymalı pide yaptırmak için fırına giden alçı ustası 36 yaşındaki Şener Saraç, aralarında husumet bulunan kendisi ile aynı mahallede oturan 40 yaşındaki Tamer Çınar tarafından tabanca ile vurularak öldürdü. Çınar, cinayet sonrası tabancası ile polise teslim oldu.

BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, öğle saatlerinde merkez Melikgazi İlçesin'e bağlı Esentepe Mahallesi GirneŞehitleri Caddesi'nde bulunan bir ekmek fırınında meydana geldi. Öğle yemeği yaptırmak için panelvan tipi aracı ile gelen Şener Saraç, yemeği yaptırdığı fırından aracına döndüğü sırada aralarında husumet bulunan Tamer Çınar tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonrası fırına doğru yönelen Saraç, başından vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası aracına binen Tamer Çınar, Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek tabancası ile teslim oldu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sevk edilen polis ekipleri uzun süre Çınar'ın tabancasından çıkan mermi kovanını bulmak için inceleme yaptı. İki çocuğu olduğu belirtilen Şener Saraç'ın yakınları olayı duyup gelirken sinir krizi geçirdi. Saraç'ın 5 yaşındaki oğlu Berat ise, uzun süre gözyaşı dökerek, "Baba Gitme" diye ağladı. Şener Saraç'ın cesedi KayseriEğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x