Mart 2017 aylık burç yorumları

Mart 2017 aylık burç yorumları

Mart 2017 aylık burç yorumları

26 Şubat 2017 - 14:42

Koç Burcu: 
Mart ayı daha çok kendinize yöneleceğiniz, hayatı geri plandan algılayacağınız, iş koşturmalarından çok keyfi planların peşine düşeceğiniz bir ay sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Evlilik ve ikili ilişkiler evinizin temsilcisi venüs 04 Mart’ta gerilemesine başlarken, eski duygusal olaylarını hayatınıza taşıyabilir. 

Bu dönemde sevginizi ortaya koyamama gibi bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Anlayışı elden bırakmayın. Bir yandan da fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Kendinizle olan bağlantılarınız zayıflayabilir, görüntünüzde değişiklik, estetik uygulamalarından uzak durun.

Yine Mart ayında eski aşklar, yarım kalmış ilişkiler  gündeminize yerleşebilir.  Para evinizin yöneticisi Venüs olduğundan aynı zamanda maddi konularda 15 nisan a kadar sıkışmalara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bu dönemde para harcamalarınızı kontrol etmeye çalışın. Almaktan çok elden çıkarmaya ve satma işlemlerine odaklanın.
HABERİN DEVAMI

Önemli bir borcun altına girmeyin lütfen. 10 Mart itibarıyla maddi konularda mücadeleleriniz artıyor. Parasal konularda enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşık 1.5 ay boyunca hem parasal konularda uğraşılarınızı ortaya koyacaksınız, hem de maddi anlamda harcamalarınız artabilir. 

12 Mart’ta Başak burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu dolunayda daha çok iş konularınıza odaklanacaksınız. Hizmet ettiğiniz konularda ve iş alanlarınızda bazı hassaslıklar ve sıkışıklıklar oluşabilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı işleriniz, girişimleriniz, hukuki konularda, ticari alanlarda bakış açınız kötümser olabilir.

 17 Mart civarında da aynı koşullar söz konusu. Dikkatli olun, sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin. 13 mart itibarıyla iletişiminiz hızlanıyor. Fikir ve düşüncelerinizi insanlarla paylaşmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Artık planlarınızı dillendirebilirsiniz.
HABERİN DEVAMI
 

24-25 mart kendinize daha fazla önem verecek, kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Özel ilişkilerinizde vereceğiniz sözleri tutmak bu sefer önemli olsun. Bu ay geri planda durduğunuz ve bolca plan yaptığınız konuları başlatmak için 28 marttaki yeniay kullanmalısınız. 

Bu yeniay atılımlarınız ve girişimleriniz konusunda sizi tam gaz destekliyor. Bir tek parasal konularda ve özel ilişkilerinize, ortaklaşa işlerinize dair planlarınızda önemli kararlardan kaçının. 31 Mart itibarıyla, maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konuları pratik bir şekilde ele alabilir, önemli görüşmeler içine girebilirsiniz.

Boğa Burcu: 
Mart ayı sosyal çevre aktiviteleriniz hızlanırken Mart başında arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. Biraz ayaklarınız yere sağlam basmayabilir ve kendi kişiliğinizden fazlasıyla taviz verebilirsiniz. Sanatsal işlerinizde başarılı taraflarınızı ön plana çıkartacaksınız. Yine de 01-04 mart tarihlerinde gerçekçilikten uzaklaşmayın.
HABERİN DEVAMI
 

04 mart ta venüs gerilemeye başlıyor. İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar, ilişki problemleri karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız, sağlığınız, güzelliğiniz bu dönemde zayıflayabilir. Kesinlikle önemli bir ameliyat, estetik operasyondan uzak durun, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Daha önceden sorun yaşadığınız, tanıdığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz.

07-08-09 Martta güçlü işbirlikleri sizi yukarılara taşıyabilir. Çevrenizle yapacağınız planları hayatınıza taşıyabilir, önemli bir medya işine başlayabilirsiniz. 10 Mart Mars sizin burcunuza geçiyor. Geri planda tuttuğunuz konular görünür bir enerjiye bürünebilir. Enerjinizi iyi kullanabilirsiniz. Çok inatçı olmadığınız müddetçe hayatınızla ilgili önemli konularda hayat sizi hareketlendirebilir. Bu dönemde öfke biriktirmemeye özen gösterin.

12 Mart’ta oluşan Dolunay, aşk hayatınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizin aktif olduğu bu dönemde özel hayatınıza daha fazla vakit harcamak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz arasında bazı sorunlar oluşabilir. Yine bu dolunayda sıkıntı yaşayacağınız konular parasal konularla karşınıza gelebilir.

13 Mart itibarıyla planlarınızı iyice gözden geçirin, oluşturun, bir sistem kurun, hazırlık yapın çünkü Merkür görünen alana geçtiği an itibarıyla, bir yılın konu ve olaylarını da belirleyeceksiniz. Bu yüzden bu süreçte dinlenmek, enerjinizi toplamak ve plan yapmak sizin için çok önemli. 17 Mart’ta da yabancılarla yapacağınız işlerde, seyahate dayalı, eğitime dayalı işlerinizde birtakım sıkıntılar, problemler ve bozulmalar söz konusu olabilir.

20 Mart itibarıyla artık hem aşk hayatınızda, hem de parasal konularda işleri geri plandan takip etmek isteyeceksiniz. Çok yoğun bir iki ay geçirdiniz. Ocak ve Şubat; hem kariyer, hem de sosyal çevre açısından çok yoğundu ve şimdi artık biraz dinlenmek, sağlık alanınıza özen göstermek, biraz daha geriden durarak plan yapmak zamanı olarak değerlendirin bunu sevgili Boğalar.

24-25 Mart’ta iş alanlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Aynı zamanda geri plandan yürüteceğiniz işlerinizde daha önceden tanıdığınız kişilerle yeniden bağlantılarınız artabilir. 28 Mart’ta oluşan yeniayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya bilinçaltı çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz. Onun dışında harekete geçmek için uygun olmayacak.
HABERİN DEVAMI
 

İkizler Burcu: 
Mart ayı kariyer ve iş koşturmalarınızın artacağı, sosyal çevrenizdeki insanlardan değişik fırsatların karşınıza geleceği bir ay olacak sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

04 Mart’ta aşk ve çocuk evinizin yöneticisi Venüs geriliyor. 15 Nisan’a aşk hayatınızda dikkatli olmalısınız. Geçmiş dönem, yarım kalmış tamamlanmamış aşklar gündeminize yerleşebilir. Böyle bir durumda eski sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. 

Yeni bir ilişkiye başlamamalı, eski aşklarınıza dair önemli kararlar almamalısınız. Sosyal çevrenizdeki ilişkileriniz yine aşk hayatınızdaki çalkantılar yüzünden zora girebilir veya bir arkadaşınızla aranız bozulabilir. Yine eski arkadaşlarınızla aranızda yeniden bağlar kurulabilir.
HABERİN DEVAMI
 
07-08-09 Mart tarihlerinde önemli iş görüşmeleri içine girebilir, parasal desteklerinizi arttırabilirsiniz.
12 Martta oluşan dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Dolunay zamanında enerjimiz tepe noktasında olduğundan ve bu enerjiyi kontrol etmek kolay olmayabilir.

 Ailevi alanlarda, emlakla ilgili konularda duygusal kararlar gündeminizde olacak. İlgi alanınızı işinize daha fazla yöneltmişken vaktinizi ailenize harcamak durumunda kalmanız, her iki taraf arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğinin altını çizmekte. Keza 12-17 Mart ta ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

13 Mart itibarıyla, sosyal alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Önemli organizasyonlar, aktiviteler içinde yer alabilir, arkadaşlarınızla beraber yapılacak projelere dahil olabilirsiniz. İş hayatınızda daha önceden beraber iş yaptığınız insanlarla 18-25-26 Mart tarihlerinde olumlu etkiler altındasınız.
HABERİN DEVAMI
 

 Yine yeni deneyimlerdense, daha önceden iş yaptığınız veya iş ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla çalışmanız bu dönem sizi daha fazla destekleyecek. Çevresel hareketler, organizasyonlar 28 Mart yeniay’ıyla hareketlenmeye başlıyor.

Yengeç Burcu: 
Martbaşında iş ve kariyer alanlarınızın aktif olmasıyla birlikte güzel ve anlık fırsatlarınız kendinizi mutlu hissettirtecek sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Düşünceleriniz yüksek akacak ve kendinizi geliştireceğiniz alanların daha fazla ön plana çıktığını göreceksiniz. Çok aktif olduğunuz bir ay. 

04 mart’ta venüs kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu tarih ve sonrasında üstleriniz veya patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar baş gösterebilir. Kadınlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kadın patronlarınızın hayatında da sıkıntılar baş gösterebilir. Bu dönem tanıtım, promosyon, göz önünde olmak için uygun olmayan zamanlar. Hız kazanan işlerinizde engeller oluşursa bu süreci gözden geçirme, yapılandırma dönemi olarak görün.

10 Mart itibarıyla, enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Bu dönemde iş hayatınızda yapmak istediklerinizi kendi ortamlarınıza taşıyabilir, sevdiğiniz arkadaşlarınızdan istediğiniz destekleri sağlayabilirsiniz. Onlara karşı dikbaşlı ve inatçı olmamaya çalışın.

12 Mart’ta oluşan dolunay, başlattığınız işlerin karşılığını almak açısından iyi olabilir. Bazı işlerinizde bitişler görülürse kendinizi suçlamayın. Olaylara bakış açınız negatif olacak, hayatın üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. 17 Mart a da dikkat etmelisiniz.

12 Martta oluşan dolunay, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki duygusal meseleleri hayatınıza getirebilir. Bir yakınızın sağlığıyla veya yakınızın iş sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 13 Mart itibarıyla, kariyerinizdeki koşturmalarınız, fikirsel olarak kendinizi ortaya koymanız öne çıkabilir. Birden fazla işle uğraşacak, fikirlerinizin toplum içinde onay görmesini isteyecek, konuşmalarınızı hızlandıracaksınız.
HABERİN DEVAMI
 


25 mart’ta daha önceden tanıdığınız insanlarla konuşulmuş bir projeniz devreye girebilir. İş yaptığınız ve daha önceden tanıdığınız insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Fırsatlar bu ay sonu sizi cezbedecek. 26-27-29 Mart tarihlerinde değişik işler, fırsatlar, sizi sağlama alacak adımlar atılabilir. Her tür iş başlangıcınız için 28 Mart’taki yeniayı kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu: 
Ortak parasal konularda fedakarlıklarınız bu ay önem kazanırken, seyahatleriniz ve iş hayatınızdaki gelişmelerde bazı geriye çekilmeler, aksilik ve sıkıntılar 04 Mart’ta devreye girebilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. 03 nisan a kadar yabancılarla yapılacak işlerinizde, girişimlerinizde, parasal konularda sıkıntılara açıksınız. Daha önceden ilişkide bulunduğunuz insanlarla yolunuzda ilerlemek önemli olsun.

04 mart itibarıyla eğitiminizde bazı sorunlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız sorunlar derslerinize ve eğitiminize kendinizi vermenizi zorlaştıracak. Özellikle bu süreçte kadın öğretmenlerle ilişkilerinize dikkat edin. Para girdileri, çıktıları alacak verecek dengesi 07-08-09 Mart ta önem kazanıyor. Sıkıntılarınızı giderecek çözümleri kendiniz rahatlıkla üretebileceksiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x