MİLLİ FUTBOLCU YENİ BORNOVA STADI’NI GEZDİ..

MİLLİ FUTBOLCU YENİ BORNOVA STADI'NI GEZDİ..

25 Haziran 2016 - 11:50

Okan Buruk’tan Yeni Bornova Stadyumu’na tam not

Bornova Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapımını devam ettiği Doğanlar’daki Yeni Bornova Stadyumu eski milli futbolcu ve Göztepe Spor Kulübü’nün yeni Teknik Direktörü Okan Buruk’u ağırladı. Başkan Atila ile birlikte stadı gezen Buruk, projeyi çok beğendiğini ifade etti.

 

Eski milli futbolcu ve Göztepe Spor Kulübü’nün önümüzdeki sezonda teknik direktörlüğüne yapacak olan Okan Buruk, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Ünlü futbolcuyu ilk olarak makamında ağırlayan Başkan Atila daha sonra Okan Buruk ile ikinci etap çalışmaları devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen Doğanlar’daki Yeni Bornova Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Atila ve Okan Buruk çalışmalar konusunda yetkililerden bilgi aldı.

 

İzmir için önemli bir spor yatırımı

 

İzmir futbolunun Türk Futbol Tarihi’nde önemli bir yeri olduğunu belirten Okan Buruk geçmişte İzmirden önemli futbol adamlarını yetiştirdiğini ifade etti. Yeni Bornova Stadı’ndan da gelecekte önemli futbolcular yetişeceğine inandığını ifade eden Buruk, bu yatırımın İzmir futbol için çok önemli olduğunu söyledi. Okan Buruk sahanın özellikle zeminin çok güzel olduğunu ve Göztepe Spor Kulübü olarak da Yeni Bornova Stadı’nda oynayacakları maçlarda önemli galibiyetler alacaklarına inandığını belirtti. Ünlü futbolcu, bu yatırım nedeniyle Başkan Atila’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Okan Buruk gibi bir futbol değerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Göztepe Spor Kulübü’ndeki yeni görevinde Buruk’a başarılar diledi. Buruk’un Türk Futbol Tarihi’nde önemli başarılara katkı sağladığını vurgulayan Başkan Atila gelecek sezonda Yeni Bornova Stadı’nın İzmir takımlarına özellikle de Göztepe’ye şans getireceğine inandığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x