MİLLİ TAKIMI KARIŞTIRAN İSİM ORTAYA ÇIKTI !

MİLLİ TAKIMI KARIŞTIRAN İSİM ORTAYA ÇIKTI !

24 Haziran 2016 - 11:18

Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, "Milli Takım'da ortalığı 'Galerici Erkan' karıştırdı. Selçuk'la sohbet ederken her şeyi gidip Emre Belözoğlu'na anlattı." ifadelerini kullandı.

 
 

 

 
00:0001:15

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda hayal kırıklığı yaratan A Milli FutbolTakımı'nda yaşanan krizlerin perde arkasını bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde anlatan Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, yazısında futbol camiasının 'Galerici Erkan' adıyla tanıdığı ilginç bir isimden bahsetti. Mehmet Arslan, 'Galerici Erkan'ın Türk futbolu için neden önemli bir isim olduğunu şu sözlerle anlattı:

MİLLİ TAKIM'DA ARDA'NIN AĞIRLIĞI...

"'Galerici Erkan' kim, ben bilmiyorum. Ama son günlerde çokça konuşulan bir isim. Söylenenler şu:

- Galerici Erkan, Selçuk İnan ile sohbet ederken, "Milli Takım'da Arda Turan'ın ağırlığı"ndan söz ediyor. Ve hatta, Emre Belözoğlu'nun takıma alınmama gerekçesi olarak Arda'yı işaret ediyor.

HER ŞEYİ EMRE'YE ANLATMIŞ

- Galerici Erkan daha sonra yemeden içmeden tüm konuşmaları Emre'ye aktarıyor. Emre de, Arda'yı arayarak rahatsızlığını bildiriyor. Ve dolayısıyla Selçuk ile Arda'nın arası açılıyor.

Erkan Özkaya'nın sosyal medya hesaplarına girdiğinizde, özellikle de Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı ile çok yakın olduğu anlaşılıyor."



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x