MİLLİ TAKIMIMIZIN TUR SEVİNCİ ÇOK KISA SÜRDÜ..

MİLLİ TAKIMIMIZIN TUR SEVİNCİ ÇOK KISA SÜRDÜ..

23 Haziran 2016 - 09:21

Milli Takımımız, Belçika'nın golüyle ayağa kalkarken İrlanda'nın 30 saniye sonraki golüyle yıkıldı, kafile yere çöktü kaldı.

 

 


 
00:0100:28

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Lens'te Çek Cumhuriyeti karşısında üç puan alan Millilerimiz, Belçika ve İtalya'ya çok güvendi ancak İrlanda'nın Çizme'yi aşacağını hiç tahmin edemeyince sevinçleri sadece 30 saniye sürdü.

F Grubu'nda Macaristan ile Portekiz arasında oynanan karşılaşmada hop oturup hop kalkan ay­yıldızlılar, Macaristan'ın kazanması için dua etti. Gerçekten de Macaristan, üç gol atıp kazanmaya yaklaştı ama güçlü rakibi karşısında dayanamayınca ümitler 22.00'deki maçlara kaldı.

TOPLUCA EKRAN BAŞINA GEÇTİLER

E Grubu'ndaki iki mücadelede Millilerize yol verecek iyi sonuçları Belçika ve İtalya'nın sağlaması gerekiyordu. Lens'ten otobüsle Lille'e, buradan özel uçakla Marsilya'ya geçen Milliler, buraya yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki kamp merkezine sabah 06.00'da ulaşabilmişti. Dinlenen ve otelde rejenerasyon çalışması yapan ay­yıldızlılar, İsveç­Belçika ve İtalya-­İrlanda karşılaşmaları için topluca ekran başına geçti.

NAINGGOLAN ATTI AMA...

İsveç karşısında iyi mücadele eden Belçika, 84. dakikada Nainggolan ile öne geçince Millilerimiz havalara uçtu. Çünkü İtalya maçında beraberlik vardı ve İsveç'in yaramazlık yapmasından korkuluyordu. Ancak bu sevinç sadece 30 saniye sürdü. İrlanda'dan Brady'nin golü, otelde soğuk duş etkisi yaptı. Bir anda gruptan çıkamamanın üzüntüsüyle yıkılan kafile, olduğu yere çöktü kaldı. Millilerimizin bugün dönmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x