NİLGÜN BELGÜN: METİN AKPINAR’A AŞIKTIM

NİLGÜN BELGÜN: METİN AKPINAR'A AŞIKTIM

NİLGÜN BELGÜN: METİN AKPINAR'A AŞIKTIM

17 Ekim 2017 - 19:30

Nilgün Belgün: Metin Akpınar'a aşıktım
Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu oyuncu Nilgün Belgün oldu. Sanat yaşamındaki 41'inci yılını 23 Ekim’de Zorlu PSM'de 'Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi' isimli oyunun 500'üncü gösterisiyle sanatseverlerle birlikte kutlamaya hazırlanan Belgün, sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu."TEK KADIN OYUNCUYUM"

Erkek komedyenlerden sonra tek kişilik komedi yapan tek kadın olduğunu belirten Nilgün Belgün, "Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer’den sonra tek kişilik komedi yapan tek kadınım. 'Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi' oyunumla 4 yıldır kapalı gişe oynuyorum. Sahnede ki 41'inci yılımı 23 Ekim’de 500'üncü oyunumla kutlayacağım. Hüzünlü, komik ve müthiş. Hayat hikayemi anlatıyorum" dedi.

PLATONİK AŞK İTİRAFI

Usta sanatçı, geçmişte Metin Akpınar'a karşı platonik olarak aşık olduğunu itiraf ederek, "Her zaman söylüyorum; Metin Akpınar’ın 41 yıl önce oyunculuğuna ve kimliğine aşıktım. O zamanlar böyle kilolu değildi ama olsaydı da benim için fark etmezdi. Benim için çok başarılıydı" ifadelerini kullandı.

"DİZİLERDE OYNAMAK İSTEMİYORUM"

Dizilerde artık oynamak istemediğini dile getiren Belgün, "Dizilerde oynamaktan artık çok yoruldum. Mesela 'Vatanım Sensin' dizisinde oynamam için hayranlarımdan sürekli mesajlar alıyorum. Tam benlikmiş öyle diyorlar. Ama dizilerde oynamak beni çok yordu. Gösterim başarılı olunca tüm dizi tekliflerini elimin tersiyle ittim" şeklinde konuştu.

"KISKANAN DEĞİL, KISKANILAN KADIN OLDUM"
 
Kıskanç birisi olmadığını, konumundan dolayı kıskanılan kadın olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, "Asla kıskanç değilim ve kıskanç kadın olmadım. Ama olduğum konumdan, neşemden dolayı hayatta ve projelerimde hep kıskanılan kadın oldum” dedi.

"KİMSEYİ KİMSEDEN AYIRMADIM"

Nilgün Belgün, ilişki konusunda kadınların kendisini kıskanmadığını belirterek, "İlişki konusunda kadınlar beni kıskanmıyor. Yolda beni gören kadınlar eşini arıyor 'seninki yanımda' diye. Bu kesinlikle güven meselesi. Hiç kimsenin eşini nişanlısını sevgilisini ayırmadım" şeklinde konuştu.

"AYAKKABILARA ZAAFIM VAR"

Ayakkabılara karşı zaafı olduğunu ve ayakkabılarını başkalarına veremediğini söyleyen Belgün, "En çok zaafım ayakkabıdır. Peynir almaya gidip ayakkabı alıyorum. Evde çok ayakkabım var ve kızlarıma veriyorum. Başkalarına veremiyorum çünkü görmem lazım o verdiğim ayakkabıları" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x