O ŞİRKETLERE KAYYUM ATANDI

O ŞİRKETLERE KAYYUM ATANDI

28 Temmuz 2016 - 19:01

Bünyesinde Ortadoğu Tekstil, Oden Enerji, Erfa Mühendislik gibi şirketlerin de bulunduğu Akbulut Grubu'na kayyum atandığı öğrenildi.

Banka Asya'nın hissedarları arasında bulunan Ortadoğu Tekstil'e kayyum atandı. Sulh Ceza Hakimliğinin verdiği karar doğrultusunda, kayyumlar şirket merkezine kısa süre önce ulaştı.

Hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgilere göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği kayyum ataması yaptı.

KAYYUM ATANAN ŞİRKETLER

Kayyum atanan şirketler Erfa Mühendislik, Ertur Mühendislik Ortadoğu Tekstil, Diyalog Müşteri Hizmetleri, ODEN Enerji, BJ Tekstil ve Nurpak Boya.

Ali Akbulut'un sahibi olduğu Akbulut Grubu'na ait şirketlere, ataması yapılan kayyumlar kısa süre önce ulaştı. Kayyum ataması yapılan şirketlerden Ortadoğu Tekstil, bir süre önce faaliyeti durdurulan Bank Asya'nın da ortağıydı. Şirketin sahibi Ali Akbulut'a ise ulaşılamadığı öğrenildi.

 

 

 

KONUT YAPIYORDU

Kayyum ataması yapılan şirketlerden Erfa Mühendislik ve Ertur Mühendislik şirketinin ortakları arasında Nurettin Eroğlu da bulunuyor. 2008'de kurulan Erfa Mühendislik şirketi, Florya'da konut projesi geliştirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x