ORADA SÜS HAVUZUNA GİREN ÇOCUĞA ZABITA DAYAĞI

ORADA SÜS HAVUZUNA GİREN ÇOCUĞA ZABITA DAYAĞI

24 Haziran 2016 - 19:30

Elazığ'da aşırı sıcaklardan bunalıp serinlemek için öğretmenevi önündeki süs havuzuna giren çocuğu zabıta dövdü.

 

Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri, aşırı sıcaklardan bunalıp serinlemek için öğretmenevi öndeki süs havuzuna giren bir grup çocuğu havuzdan çıkardı.

TOKAT ATTI

Bu sırada zabıtalardan biri yarı çıplak olan bir çocuğa sert tepki gösterdikten sonra önce suratına tokat attı. Çocuğun bağırıp ağlayarak kaçmak istemesi üzerine bu kez çocuğu yakalayan zabıta görevlisi vatandaşların engellemek istemelerine rağmen bu kez tekme ile vurdu.

Zabıtanın çocuğu dövdüğü anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntü çeken vatandaşın, "Bakın bakın zabıtaya bakın; vatandaşı dövüyor" diyerek vatandaşları duyarlı olmaya çağırdığı duyuldu.

Bu sırada çevrede toplanan vatandaşlar zabıta ekiplerine sert tepki gösterirken, aralarında tartışmalar yaşandı. Zabıtadan dayak yiyen, üstü çıplak çocuğun ise yere oturarak ağladığı görülürken, araya giren vatandaşlar zabıtayı sakinleştirmeye çalıştı.

"BEN ÇEKTİM GÖRÜRSÜNÜZ SİZ"

Bu arada görüntüyü çeken kişi zabıtaya tepki göstererek, "Siz zabıta mısınız, mafya mısınız? Ben çektim görürsünüz siz" dediği duyuldu. Yaşanan kargaşa sırasında zabıta ekipleri çocuğu yarı çıplak halde araçlarına zorla bindirip olay yerinden ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x