OUMAR NİASSE’DAN ŞOK SÖZLER

OUMAR NİASSE’DAN ŞOK SÖZLER

29 Ağustos 2016 - 12:35

Galatasaray ile adı geçen golcü oyuncu Oumar Niasse, katıldığı canlı yayında "Şu anda beni isteyip istemediklerini dahi bilmiyorum. Galatasaray'a saygı duyuyorum ve seviyorum" dedi.

 

Galatasaray ile adı geçen Oumar Niasse, transferiyle ilgili önemli açıklamlarda bulundu. Senegalli golcü Beyaz TV'de katıldığı Beyaz Futbol programında merak edilen sorulara cevap verdi.

Transfer döneminin sona ermesine 3 gün kala transfer durumuyla alakalı olarak Oumar Niasse, "Henüz bilmiyorum. Hala Everton'dayım. Son 3 gün ve bu 3 günde ne yapacağım belli olacak. Burada, İngiltere'de bazı seçenekler var. Galiba büyük ihtimalle sonraki durağım da yine İngiltere olacak. Tabii, futbolda neyin, ne zaman olacağını bilemeyiz." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'I SEVİYORUM"

Oumar Niasse, Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda ne yapacağına dair, "Bilmiyorum. Taraftarların ne düşündüğünü de bilmiyorum. Tabii ki taraftarlar takımlarını destekliyor ve büyük isimler bekliyorlar. Hamzaoğlu, beni Galatasaray'a getirmek istemişti. Sonra taraftarların beni istemediğini ilettiler. Ben de 'Tamam, sorun yok' dedim. Ben futbolumu oynuyorum. Bazı taraftarlar, beni istememesine rağmen sorun yok. Şu anda beni isteyip istemediklerini dahi bilmiyorum. Galatasaray'a saygı duyuyorum. Bu takımı seviyorum."

(Kaynak: Yeni Şafak)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x