ÖZEL HASTANE SKANDALINDA YENİ GELİŞME

ÖZEL HASTANE SKANDALINDA YENİ GELİŞME

01 Kasım 2016 - 16:35 - Güncelleme: 24 Aralık 2016 - 13:58

     İzmirli vatandaş Özel Gazi Hastanesi skandalının şokunu henüz atlamamışken bu kez de Özel Kaşkaloğlu Hastanesi hakkında resmi kurumlardan tarafımıza belgeler gelmeye başladı. İtfaiye Denetim ve Önleme Şube Müdürlüğü'nün raporuna göre olası bir yangın halinde hastaların, hasta yakınlarının ve hastane personelinin durumu içler acısı.

     Resmi kurum raporlarında sözü geçen hastanedeki makinelerin elektrikle çalıştığı, bina ısınma işleminin klimalarla ve bodrum katta fuel oil ile çalışan kazanla sağladığı tespit edilmiştir. Yani hastane içindeki personel, hastalar ve hasta yakınları her an kalorifer kazanı patlaması riski ile burun buruna.

     Hatırlayacağınız üzere dün yayınladığımız haberde de otopark ile ilgili aykırılığı siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

Buradan tüm kamuoyu adına İzmir İl Sağlık Müdürü Sayın Ayhan İzzettinoğlu'na sesleniyoruz?

Sayın İzzettinoğlu, artık harekete geçmenizin zamanı gelmedi mi?

Sayın İzzettinoğlu; siz görevinizi eksiksiz yerine getirdiğinize inanıyor musunuz?

Sayın İzzetinoğlu; bu usulsüzlüklere göz yummaya devam edecek misiniz?

Vatandaştan gazetemize gelen ihbarlarda, size asla ulaşılamadığı belirtiliyor, yetkililerin toplantıda olduğunuzu ilettikleri saatlerde gerçekten vatandaşın sağlığı için mi mesai harcıyorsunuz? Acaba o toplantıların gündeminde bu sağlık skandallarının ne kadarı yer alıyor?

Sayın İzzettinoğlu, usulsüzlükleri tespit edilen Özel Kaşkaloğlu Hastanesi ile ilgili önleminiz ne olacak?

Biz, görevini kötüye kullananlar ve görev ihlali yapıp usulsüz çalışanlara göz yuman kurumlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı üzülerek kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Kaşkaloğlu ile ilgili diğer haberleri okumak için lütfen tıklayınız

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • yok artık
    7 yıl önce

    kim kolluyor bu hastaneleri devlet nerde bakanlık nerde bu kadare basit mi bu hastaneler nasıl böyle görmezden gelindi bugüne kadar

  • gencebay
    7 yıl önce

    bedava sağlık hizmeti alıyorlardır. vatandaş onların umurunda değilki. haram olsun yedikleri para. milletin hayatıyla oynuyorlar yazık :(

  • İzmirli vatandaş
    7 yıl önce

    İnanamıyorum tüm bu okuduklarıma,belgeli haber yapmış gazete bugüne kadar yetkililer rutin denetimlerde nasıl bu usulsüzlükleri görmediler farketmediler,asıl bunlar sorgulansın ve bunlara göz yuman yetkililer belediyesinden sağlık bakanlığı çalışanlarına kadar cezalarını çeksinler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x