SERAMİK APPLE WATCH’UN FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR !

SERAMİK APPLE WATCH'UN FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR !

19 Ekim 2016 - 16:04

Apple’ın yeni akıllı saati Watch Series 2 sahip olduğu özel seramik versiyonu ile büyük ilgi çekmişti. Ancak seramik versiyon fiyatıyla can yakıyor. Ürünün fiyatı normal Apple Watch’lardan çok daha yüksek.

Apple’ın geçtiğimiz aylarda İPhone 7 ve İPhone 7 Plus ile birlikte tanıttığı ve kısa süre önce ülkemizde de satışa sunduğu akıllı saati Apple Watch Series 2 ilk nesle göre önemli değişimler içeriyordu. 50 metreye kadar suya dayanaklı yapısı, 1000 nitlik devasa ekran parlaklığı, yenilenen çift çekirdekli işlemcisi bu özelliklerin başında geliyordu. Yenilenen İPhone’lar ile birlikte satışa çıkan akıllı saatlar 1.399 ₺’den başlayan fiyatlarla satılmaktaydı.

4 farklı özel versiyonu bulunanan saatin özel versiyonlarına sahip olabilmek için bazen ek ücret ödemeniz gerekirken bazen buna gerek kalmadan özel sürümü alabiliyorsunuz. Series 2 Nike+ Edition’u satın almak için ek bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Standart Apple Watch fiyatına Nike versiyonunu satın alabilmeniz mümkün. Ancak diğer versiyonlar için bunu söylemek pek mümkün değil. Özellikle de Hermes ve Seramik versiyon için.

Apple Watch Series 2 Özel Versiyonları ile Can Yakan Fiyatlara Sahip

Nike+ Edition versiyonu dışında özel deri kayışların sunulduğu Hermes serisi ve seramik kasaya sahip olan akıllı saat bu versiyonlar için ek ücret talep ediyor. Özellikle seramik versiyonun fiyatı oldukça yüksek seviyede bulunuyor. Eğer seramik kasaya sahip bir Apple Watch Series 2 satın almak isterseniz yaklaşık 5.000 ₺’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Beyaz Seramik Kasa ve Bulut Beyazı Spor Kordon versiyonundan örnek vermek gerekirse bu özel kasa ve klasik beyaz kordonu satın almak isterseniz 38 mm kasa ise 4.799 ₺ ödemeniz gerekiyor. 42 mm kasa fiyatı ise daha yüksek. 42 mm seramik versiyonun fiyatı 4.999 ₺. 1.499₺ olan 42 mm klasik Apple Watch Series 2’nun 2 katından daha fazla olan bu fiyat farkında cihazın teknik özelliklerinde hiçbir değişim yaşanmıyor. Sadece kasası seramikten üretiliyor.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x