SEVGİLİNİZ İLE DAHA SAĞLIKLI İLETİŞİM İÇİN ÖNERİLER

SEVGİLİNİZ İLE DAHA SAĞLIKLI İLETİŞİM İÇİN ÖNERİLER

09 Eylül 2016 - 21:10

Sevgilinizle nasıl daha sağlam bir ilişki kurabilirsiniz

Aşık olduğunuz kişiyle daha sağlam bir ilişki mi kurmak istiyorsunuz?

İlişkinizin başında yakın bir arkadaşlık kurmak istiyor ve aynı zamanda duygusal bağlantınızı sürdürmek mi istiyorsunuz?

İşte daha sağlam bir ilişki kurmak için ihtiyaçlarınıza cevap verecek ipuçları...

 

1 Partnerinize onun size ne anlam ifade ettiğini ve onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterin. Bu her zaman büyük pahalı hediye veya Paris’e seyahat anlamına gelmez! Onu düşündüğünüze dair ufak mesajlar atın veya evde etrafa ufak notlar bırakın. Öpücükler ve sarılmalar da partnerinize onu ne kadar çok düşündüğünüzü gösterebilir.

 

2 Partnerinize odaklanın. Sizinle konuşmaya çalıştığında telefonunuzla uğraşmayın veya televizyon izlemeyin. Her şeyi kapatın ve ona tüm dikkatinizi verin, en azından birkaç dakika. Bu kadar basit, bu süreç epey yardımcı olabilir, özellikle partneriniz ve siz birbirinizi normalde çok dinlemiyorsanız.

 

3 Partnerinizin yapmak istediği şeylere ilgi gösterin. Kendiniz sevmek zorunda değilsiniz fakat onun ilgilerini takdir etmeye çalışın. Tuttuğu takımın galibiyetinde veya Doctor Who’nun yeni bölümü geldiği için heyecanlandığı zaman neler hissettiğini anlatmasına izin verin. Eğer partnerinizi mutlu ediyorsa sizin de bu sebepten mutlu olduğunuzu bildiğinden emin olun.

 

4 Beraber yapabileceğiniz bir şeylerle onu şaşırtın. Parkta romantik bir piknik veya eskilerden kalma bir kart oyunu oynamak için her ne olursa olsun planlar yapın ve çabalayın. Kocaman veya pahalı bir jest olmak zorunda değil, sadece partnerinizi düşündüğünüzü göstermeniz yeterli.

 

5 Onun için ne kadar önemli olduğunu anlatın. Onda neleri seviyorsun? Tatlı gülüşünü mü? Sevimli gözlerini mi? Kişilik özelliklerini içeren iltifatlar daha iyi olur (partnerinize onun ne kadar düşünceli veya zeki olduğu ve kendisini çok sevdiğinizi söyleyin). Bu düşünceleri kendinize saklamayın! Onun hakkında ne kadar tatlı şey söylerseniz, gün geçtikçe bir o kadar güzelleşecektir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x