SEVİLEN DİZİ BİTİYOR MU ?

SEVİLEN DİZİ BİTİYOR MU ?

SEVİLEN DİZİ BİTİYOR MU ?

05 Aralık 2016 - 19:50

Kiralık Aşk’ın final yapacağı iddiası, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ekranlarda ikinci sezonunu sürdüren Kiralık Aşk’ın ocak ayında final yapacağı haberleri üzerine Twitter’dan kampanya başlatıldı. Sevilen dizinin takipçileri dizinin adıyla başlattıkları etiket üzerinden dizi ekibine seslerini duyurmaya çalıştı. Peki, iddialar doğru mu? İşte, Kiralık Aşk'ın ocak ayında final yapacağı haberlerine yanıt!

Kiralık Aşk'ın Ocak ayında final yapacağı yönünde çıkan haberler, dizinin hayranlarını çok üzdü. Sosyal medyada kampanya başlatan dizinin takipçileri bu kararı #KiralıkAşkFinalOlamaz etiketiyle protesto etmeye başladı. Peki, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk final mi yapıyor, sosyal medyada da hızla yayılan haberler doğru mu? hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgiye göre alınmış kesin bir karar yok. Dizinin kaderini reyting performansı belirleyecek... Reytingler yükselirse devam, düşerse final kararı alınacak...
 

 SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Final haberiyle takipçilerini üzen Kiralık Aşk’ın son bölümü 2 Aralık Cuma günü ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ömer kendi içinde lime lime olurken, büyük sırrını saklamakta ısrarcı davrandı. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabaladı. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek vardı. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşindeydi. Bir yandan şirkette de büyük bir telaş vardı. Çünkü İso bebek şirkete geldi. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kaldı. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe oldu. Ve finalde ise uzun zamandır beklediğimiz olay nihayet gerçekleşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x