SEZARYEN İZLERİNİ PAYLAŞTI, SOSYAL MEDYADA OLAY YARATTI

SEZARYEN İZLERİNİ PAYLAŞTI, SOSYAL MEDYADA OLAY YARATTI

25 Ağustos 2016 - 22:10

Yeni anne Raye Lee, 15 Ağustos'ta oğlu Roxas Orion'ı doğurdu ve birkaç gün sonra doğum izlerini sosyal medyada paylaştı. Paylaşımı insanlardan yoğun destek aldı.

 

Amerikalı Raye Lee, sezeryen doğumun ne derece zorlayıcı olduğunu göstermek için birkaç fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraflarla birlikte, oğlunu doğururken geçirdiği ameliyatın zorluğundan bahseden bir yazı da yayınladı.

''BU HAYATIMDAKİ EN ACI VEREN OLAYDI''

Gönderi sarkastik başlarken, devamında sezaryeni gerçek doğumdan saymayanlara düşüncelerini açıkladı: "Sezeryenim gerçekten çok kolaydı. 38 saatlik bir doğumda, bebeğimin kasılmalar sebebiyle neredeyse kalbinin durması kadar kolay bir durum yok. Bu hayatımdaki en acı verici olaydı. Çığlık atan bir bebeğin 13 santimlik bir kesikten çıkartılması ve tüm deri katmanları kesilmesi oğlumun doğumunun olacağını düşündüğüm gibi değildi."

 

 

 

YÜZLERCE PAYLAŞIM VE YORUM YAPILDI

Raye Lee, kendisini en güçlü kadın olarak tanımlarken, doğumun sonucuna değdiğini ve oğlu için bunu her gün yaşayabileceğini söyledi. Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşım binlerce kişinin dikkatini çekerek yüzlerce destek yorumu ve paylaşım aldı.

''ZAYIF DEĞİLİM, BEN BİR SAVAŞÇIYIM''

Acil durum sebebiyle sezaryen yapmak zorunda kaldığını söyleyen Lee, sezaryen sayesinde oğlunun hayatta olduğunu ve sezaryen yaptığı için eksik olduğunun söylenmesinden bıktığını söyledi. Lee "Sezaryen hikayemin insanlarca takdir edilmesi beni çok mutlu etti. İnsanların her annenin normal doğum yapamayacağının farkına varması çok önemli." dedi ve ekledi; "Zayıf değilim, ben bir savaşçıyım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x