SİHİRLİ BULUTLAR HAYATA HAZIRLIYOR

SİHİRLİ BULUTLAR HAYATA HAZIRLIYOR

22 Ekim 2016 - 11:27

 

     Genç yazar Halime Erdoğan kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde üçüncü kitabını okuyucularının beğenisine sunan Erdoğan, yeni kitabının tanıtımını Sancaktepe Kitap Fuarı’nda gerçekleştirdi.

     Sihirli Bulutlar’ı kaleme alırken, ‘İlkokul çağındaki çocukların topluma faydalı birer birey olabilmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm bilgileri, zorlandıkları alanları, çabuk kavrama yeteneğinin geliştirilmesine yönelik yapılacak alıştırmaları, hayata dair merak ettiklerini araştırarak, bu sorulara cevap verdim.

     Meslek grupları, içerikleri, hayvanlar alemi, dinozorlar, tarih, sağlık, ders çalışma teknikleri, etkili iletişim, kelime haznelerinin güçlendirilmesine yönelik tüm bilgiler, eğlenceli hale getirilerek, hayatlarına uyarlayacakları, uyarlamak isteyecekleri tarzda anlatıldı.

     Bir nevi çocuk romanından çok, başucu kitabı olacak nitelikte. Her ihtiyaç duyduklarında açıp bir daha okuyarak, kendi problemlerine kendileri çözüm üretebilecekler.

     Gerek arkadaşlık ilişkilerinde ve iletişimlerinde gerekse aile ve okul iletişiminde yol gösterici nitelikte. Aynı zamanda yetişkinler ve özellikle ebeveynlerinde muhakkak okuması gereken bir kitap. Çünkü birçok ebeveyn çocukla gerçek anlamda iletişim kurmayı, onların baktığı pencereden hayata bakmayı, hayallerine ortak olmayı, onlara kendilerini önemli hissettirmeyi ve en önemlisi sorunlarına nasıl yaklaşmaları gerektiği hususunda yeterli düzeyde değil. Sihirli Bulutlar, çocukların sihirli bakış açılarına açılan bir pencere. Bu kitap sayesinde çocuklarınızı çok daha iyi anlayabileceksiniz.’ Dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x