SİMON KJAER’DEN FENERBAHÇE’YE KÖTÜ HABER

SİMON KJAER'DEN FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

SİMON KJAER'DEN FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

19 Ocak 2017 - 09:19

Fenerbahçe'de Mehmet Topal’ın sakatlığının şoku atlatılamadan, bir kötü haber de Kjaer’den geldi. Danimarkalı savunmacının Başakşehir maçında da oynaması zor.

Fenerbahçe’de sakatlık kabusu yeniden baş gösterdi. Sezonun ilk yarısının başlarında sakatlıktan birçok yıldızını kaybeden Sarı-Lacivertliler, bu isimlerin takıma dönmesiyle çıkışa geçmişti. Ancak devre arası kampıyla birlikte yeniden peş peşe sakatlıklar yaşanmaya başlandı. Denizlispor maçında hem Volkan Şen hem de Simon Kjaer sakatlanmıştı. Volkan’ın 2. derece adale yırtığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Danimarkalı savunmacı konusunda ise bir açıklama yapılmamıştı. Fanatik'te yer alan habere göre; Kjaer, ağrıları bir türlü geçmediği için Adanaspor maçında oynayamadı. Onun yokluğunda Fenerbahçe, uzun süre sonra savunmada çok kötü bir performans sergiledi.

Sağ üst adalesinde 1. derece yırtık olduğu öğrenilen Kjaer’in sakatlığı düzelmedi. Yıldız futbolcunun, Fenerbahçe’nin ligdeki kaderini belirleyecek olan Başakşehir karşılaşmasında da forma giymesi zor görünüyor. Sağlık kurulu, oyuncuyu yetiştirmek için büyük çaba harcıyor. Simon Kjaer’in oynamaması durumunda forma yine, Adana karşısındaki formuyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Roman Neustadter’in olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x