SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ (Yaşlılara Saygı Haftası)

SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ (Yaşlılara Saygı Haftası)

SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ (Yaşlılara Saygı Haftası)

25 Mart 2017 - 13:44

Sizlerle olmaktan çok mutluyuz

Karabağlar’da bulunan Kemal Tarım Dinlenme Evi sakinleri, kendilerine verdiği hizmetlerden dolayı ve aynı zamanda Yaşlılara Saygı Haftası olması nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Yaşlıların baş tacı olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Her konuda yanınızdayız. Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Karabağlar ilçesi sınırları içerisinde bulunan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi sakinleri, Başkan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete, Dinlenme Evi sakinlerinden 86 yaşındaki Semiha Güven ile 83 yaşındaki Uğur Türkmenoğlu, Dinlenme Evi Müdürü Hülya Bilgin ve Vakıf Yöneticisi Şevket Perçin katıldı.

Varlığınız bizim için çok değerli

Kendilerinin her konuda Başkan'ın yanında olduklarını belirten yöneticiler Hülya Bilgin ve Şevket Perçin, “Varlığınız bizim için çok kıymetli, biz de bugünün önemi nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Verdiğiniz tüm hizmetler için teşekkür ediyoruz.” dediler.

Yağlıboya resim hediye ettiler

Dinlenme Evi sakinleri Semiha Güven ve Uğur Türkmenoğlu’nun eski günleri anlatıp anıları canlandırdığı ziyarette dinlenme evi sakinlerinin yaptığı yağlıboya resmi takdim eden yöneticiler ayrıca, önümüzdeki günlerde yaşlıların vereceği konser için Başkan Selvitopu’nu davet ettiler.

Onları hiç yalnız bırakmıyor

Fırsat buldukça Dinlenme Evi’ni sık sık ziyaret eden Başkan Selvitopu da bu ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu ifade ederek, en kısa zamanda tekrar ziyarete geleceğini ve onlara destek olmayı sürdüreceğini söyledi.

Günün anısına hediye verdi

Başkan Selvitopu ayrıca Semiha Güven ve Uğur Türkmenoğlu’na çiçek ile günün anısına bir hediye verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x