ŞOK ! YILDIZ FUTBOLCU YAŞAM SAVAŞI VERİYOR !

ŞOK ! YILDIZ FUTBOLCU YAŞAM SAVAŞI VERİYOR !

30 Eylül 2016 - 16:33

Bir dönem Bolton Wanderers ve Werder Bremen’de sergilediği performans ile tüm dünyanın tanıdığı Hırvatistan Milli Takımı’nın eski yıldızı Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği nedeniyle zor günler geçiriyor.

2013 yılında futbolu bırakan Hırvat eski yıldız Ivan Klasnic, böbrek yetmezliği ile mücadele ediyor. Bolton Wanderers ve Werder Bremen formaları da giymiş olan 36 yaşındaki eski futbolcu,  yaşam savaşı veriyor. İki kez ameliyat masasına yatan ancak annesi ve babasından aldığı böbreklerin vücuduna uymaması sebebiyle hastalığından kurtulamayan Klasnic, yeni bir böbrek için bekliyor.

Hastalığı nedeniyle haftada üç kez hastaneye giderek diyaliz makinesine bağlanan Klasnic’e bu zor günlerinde 9 yaşındaki kızı Fabianna eşlik ediyor. Kızına gerçeği anlatamadığını söyleyen Klasnic, zor günlerini şu cümlelerle ifade ediyor:

“Onun için her şeyin normal görünmesini sağlamaya çalışıyorum. Benim hasta olduğumu ve belirli aralıklarla hastaneye gitmek zorunda olduğumu biliyor. Ancak nedenini ona söylemiyorum. Onu korkutmak istemiyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x