SONUÇ BELLİ OLDU

SONUÇ BELLİ OLDU

SONUÇ BELLİ OLDU

03 Aralık 2016 - 18:01

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Lider Medipol Başakşehir, evinde konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta 2 takım da kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Abdullah Avcı'nın takımı Medipol Başakşehir ile Rıza Çalımbay'ın ekibi Antalyaspor kozlarını paylaştı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Geçen hafta Beşiktaş ile berabere kalan Başakşehir, bu hafta da sahasında 2 puan bıraktı.

PERDEYİ ETO'O AÇTI

Antalyaspor, 13. dakikada Samuel Eto'o'nun golüyle skor üstünlüğünü ele geçirirken, Başakşehir'de Mahmut Tekdemir bu gole 19. dakikada yanıt verdi. İlk devre 1-1 eşitlikle tamamlandı...

SAHNEDE YİNE ETO'O VAR

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı yıldızı Marcio Mossoro, ikinci devrenin henüz başında takımını üstünlüğe taşıdı. 65'te kazanılan penaltı sonrasında Antalyaspor'da topun başına Eto'o geldi... Fileleri havalandıran Eto'o bu sezonki 5. golüne imza attı.

İKİ TAKIM DA KIZARDI

Konuk takımda Charles 72'de gördüğü ikinci sarı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı. 80'de ise Başakşehir'den ferhat Öztorun direkt kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tuttu.

Alınan bu sonucun ardından Başakşehir puanını yaptı ve bu sezonki yenilmezlik serisini sürdürdü. 4 haftadır rakiplerini 1-0'lık skorla yenen Antalyaspor da 16 puana çıkarak güçlü rakibine karşı mağlup olmadı.

Ligin bir sonraki haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Antalyaspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x