SURVİVOR’DA HAFTANIN ELENMA ADAYLARI BELLİ OLDU

SURVİVOR'DA HAFTANIN ELENMA ADAYLARI BELLİ OLDU

SURVİVOR'DA HAFTANIN ELENMA ADAYLARI BELLİ OLDU

17 Nisan 2017 - 11:20

Survivor 2017'de büyük bir heyecan yaşanıyor. Türkiye'de referandum heyecanı yaşanan gündü Survivor'ın 66. bölümü yayınlandı. Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başladıktan sonra ikinci kez dokunulmazlık oyunu oynanmış ve iki oyunuda ünlüler kazanınca gönüllüler takımından iki isim eleme adayı olmuştu. Dün ve bugün oynanan  dokunulmazlık oyunlarını ise gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımından 2 isim eleme potasına girdi... Peki Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte tüm detaylar burada...  
 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Survivor'da bu akşam heyecan seviyesi oldukça yüksek bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı bu akşam ikinci dokunulmazlığı alabilmek adına ellerinden geleni yaptılar. Ünlüler takımında ise motivasyon oldukça yüksekti. Havuz oyunu olunca akıllara gelen ilk isim Şahika oldu. Ünlüler takımı oyunun ilk etabında 4-1'den geri gelerek oyunu bayrak yarışında kazandı. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti ve ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu da kazandı. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı ve ünlüler takımından 2 isim eleme adayı arasına girdi.
 Survivor eleme adayları kimler oldu?
Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış, Gönüllüler eleme adayı olarak Berna’yı seçmişti. Dünkü oyunda da Ünlüler galip geldi ve Gönüllüler konseyde bu sefer adadan gitmesi için Gökhan’ın ismini verdi. Dün yapılan konseyde ise Sabriye eleme adayları arasına girmişti. Bugün yapılan konsey sonrası ise Pınar'ın ismi yazıldı. Bu 4 isimden biri bu hafta Survivor adasına veda edecek... Survivor eleme adayları gönüllülerden Berna, Gökhan ve Ünlülerden Sabriye ve Pınar oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x