ÜNLÜ AKTÖR TÜRKİYE’DEN ÖZÜR DİLEDİ

ÜNLÜ AKTÖR TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

20 Ekim 2016 - 21:30

Fransız asıllı ünlü aktör Gerard Depardieu, reklam çekim çalışmalarını tamamlayıp Uluslararası Antalya Film Festivali'ne konuk olacaktı. Festival ofisinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce reklam çekim çalışmalarını tamamladıktan sonra Antalya'ya geleceği duyurulan ünlü aktör Gerard Depardieu'nun festivale katılamayacağı belirtildi.
Açıklamada Depardieu'nun şu sözlerine yer verildi:

"Yaşam Boyu Başarı Ödülü, benim için çok kıymetli. Umarım, gelecek sene gelir ve ödülü o sahnede teslim alabilirim. Uluslararası Antalya Film Festivali ve bana bu onuru layık gören herkesten elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemediğim için özür dilerim."

OBURİKS ile ilgili görsel sonucu

GERARD DEPARDİEU KİMDİR?

Oynadığı birçok karaktere rağmen sinema severlere kendisini Oburiks karakteriyle çok sevdiren Fransız aktör Gerard Depardieu, 27 Aralık 1948'de Chateauroux, Indre'de dünyaya geldi. Alkol ve sigarayla çok erken yaşta tanışan sanatçı, henüz 12 yaşındayken evden kaçıp Michelle ve Irène adlı iki kadınla yaşamaya başladı. Ufak tefek suçlar da bu alışkanlıklara eklenince bir süre hapiste yatmak zorunda kalan Depardieu, 16 yaşında hapisten çıkıp Paris'e döndü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x