ÜNLÜ İSİM KARİYERİNE ARA VERİYOR

ÜNLÜ İSİM KARİYERİNE ARA VERİYOR

31 Ağustos 2016 - 23:10

24 yaşındaki genç şarkıcı Selena Gomez, Lupus hastalığı teşhisi sonrasında yaşadığı depresyon ve anksiyete nedeniyle dünya turnesini iptal etti.

 

Selena Gomez Kariyerine Ara Veriyor

2 saat önce

24 yaşındaki genç şarkıcı Selena Gomez, Lupus hastalığı teşhisi sonrasında yaşadığı depresyon ve anksiyete nedeniyle dünya turnesini iptal etti.

 

 

 
 
 
00:0101:19

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Geçtiğimiz sene Lupus hastalığı nedeniyle kemoterapi gördüğünü açıklayan Selena Gomez kariyerine ara verme kararı aldı. Hastalığın yan etkileri olan depresyon, anksiyete ve panik atak nedeniyle 'The Revival' adını verdiği dünya turnesini iptal etme kararı alan ünlü yıldız, People dergisine yaptığı açıklamada şöyle dedi:

''EN İYİ KARAR BİRAZ ARA VERMEK''

'Hepinizin bildiği gibi bana 1 sene önce Lupus teşhisi konmuştu. Bu hastalığın ansksiyete, panik atak ve depresyon gibi yan etkileri var. Şu anda sağlığıma ve mutluluğuma odaklanmak için en iyi kararın biraz ara vermek olduğuna karar verdim. Tüm hayranlarıma destekleri için teşekkür ederim. Benim için ne kadar özel olduğunuzu biliyorsunuz. Bunu paylaştım, yalnız olmadığımı biliyorum.'

 

 

 

'SİZE YALAN SÖYLEMEYECEĞİM'

Gomez, Endonezya'da verdiği son konserin ardından, doğum gününü kutladı ve sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla şu mesajı paylaştı: 'Bu gece kendimi çok yapay hissediyorum. Müziğimle ve kendimle bağım yok gibi. Hiçbir zaman kliplerde gördüğünüz halim beni tanımlamadı. Anı yaşıyorum ve henüz olmamış şeylerden korku duyuyorum. Sönük hissediyorum. Size her zaman doğruları söyledim. Hayatımdaki bazı alanları yeniden düşünmeye ve bunu atlatmaya ihtiyacım var.'

LUPUS HASTALIĞI NEDİR?

Sistemik Lupus Eritematozus ya da daha yaygın kullanılan adıyla Lupus, sebebi bilinmeyen cilt, eklem, böbrek, kalp zarı akciğer zarı gibi birçok doku ve organ iltihabına bağlı çok sayıda bulgularla giden, değişik seyir gösteren ve bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkan bir hastalık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x