ÜNLÜLERİN KLİP YÖNETMENİ TUTUKLANDI !

ÜNLÜLERİN KLİP YÖNETMENİ TUTUKLANDI !

03 Temmuz 2016 - 16:40

İstanbul'da ticareti yasak olan, yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen hayvanları koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde tuttuğu iddia edilen Murad Küçük gözaltına alındı.

 
 

 


 
00:1901:32

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Tarkan, Murat Boz ve Gülşen gibi ünlü şarkıcıların klip yönetmeninin evine operasyon gerçekleştiren polis, ticareti yasak olan ve yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen piton cinsi yılandan tarantulaya, kertenkeleden bukalemuna çok sayıda hayvan ele geçirdi. Evden bulunan hayvanlara el konurken, yönetmen Murad Küçük ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

POLİS İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

İddiaya göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir'de lüks bir dairede yurda kaçak yollardan sokulan ve ticareti yasak olan çok sayıda hayvanın bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

POLİS EVDE GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOK YAŞADI

Daireye baskın düzenleyen ekipler, evde karşılarına çıkan manzara karşısında şaşkına döndü. Evin her yerinde vahşi doğada yaşayan hayvanlar kafes içinde bulundu.

SAKALLI EJDER, YILAN, ATMACA...

Polis ekipleri yaptığı araştırmada, evde, ' Tarkan', ' Murat Boz', 'Gülşen' ve 'Nilüfer' gibi birçok ünlü sanatçının kliplerini çeken yönetmen Murad Küçük'ün oturduğunu belirledi. Polis, Murad Küçük'ün hayvan ticareti yapmayıp, belgesiz olarak koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde hayvan bulundurduğunu tespit etti.


Evde yapılan incelemelerde ticareti yasak olan ve yurda yasak yollarla sokulduğu tespit edilen 1 adet şahin cinsi kuş, 1 adat atmaca cinsi kuş, bir adet Geko cinsi kertenkele, 1 adet yılan, 7 adet tarantula cinsi örümcek, 1 adet sakallı ejder olarak bilinen sürüngen, 1 adet baykuş, 1 adet gelincik, 1 adet piton cinsi yılan, 1 adet bukalemun ele geçirildi.

HAYVANAT BAHÇESİNE TESLİM EDİLDİLER

Evde bulunan hayvanlar, Orman Bakanlığı görevlilerinin refakatinde DarıcaHayvanat Bahçesine teslim edildi.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KANUNUNA MUHALEFET'TEN İŞLEM YAPILDI

Polis ekipleri Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda ünlü yönetmen Küçük hakkında, 5607 sayılı 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet' suçundan ifadesini alarak serbest bıraktı.


Operasyon anı ise polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde eve girme anı ve yasa dışı olarak ülkeye sokulan kafesler içinde hayvanların görüntüsü yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x