TANINMAZ HALE GELDİ!

TANINMAZ HALE GELDİ!

Ünlü oyuncu Mickey Rourke, biraz sürdürdüğü hızlı hayat, biraz da estetik operasyon bağımlılığı yüzünden iyice tanınmaz hale geldi.

18 Şubat 2016 - 09:31

63 yaşındaki aktör önceki gün Beverly Hills'te objektiflere takıldı. Yanında sevimli köpeğiyle yürüyüşe çıkan Rourke'u görenler tanımakta zorlandı.

Üzerinde kamuflaj eşofmanı olan Mickey Rourke, kapüşonunu açmadan fotoğrafçılara poz verdi.

Kucağında köpeğiyle objektiflere gülümseyen Rourke'un yüzünün iyice tanınmaz hale geldiği de dikkatlerden kaçmadı.

Gençlik yıllarında önce boksör olmaya karar veren Rourke, bu alanda ilk başarısını henüz 12 yaşındayken elde etti. Bİr süre Andre Rourke adıyla ringlere çıkan aktör, 1971 yılında yaptığı bir maçta beyin sarsıntısı geçirdi. Bunun üzerine bir süreliğine ringlerden ayrıldı.

 

O sırada da oyunculuga yöneldi. Bir arkadaşının yönettiği Deathwatch adlı tiyatro oyununda sahneye çıktı. O andan itibaren de bambaşka bir kariyere yöneldi.

Steven Spielberg'in yönettiği 1941 filmiyle sinemaya adım attı. Body Heat, The outsiders, Siyam Balığı, Dokuz Buçuk Hafta, Bar Kelebegi gibi filmlerle kariyerinde zirveye çıktı.

1991 yılında boksa geri döndü. Ama bu da fazla uzun sürmedi. Soluğu yeniden sinemada aldı Rourke. 2009 yılında oynadığı Güreşçi filmiyle birçok ödül kazandı.

Rourke son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde.Yüzünde bokstan kaynaklanan yaralanmaları gidermek amacıyla estetik operasyon geçirdi ama bunun sonucunda görüntüsü tamamen değişti.

Rourke, ameliyat için "yanlış kişiye" gittiğini ve plastik cerrahının yüz hatlarını "bozup attığını" söylemişti.

 Mickey Rourke bir süredir 28 yaşındaki Rus model Anastassija Makarenko ile birlikte. 

KADINLAR ONLARA AŞIKTI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x