SİNİRLERİ BOZULAN KADIN İLĞİNÇ BİR PROTESTOYA İMZA ATTI

SİNİRLERİ BOZULAN KADIN İLĞİNÇ BİR PROTESTOYA İMZA ATTI

Uzun süren toplantının bitirilmesini isteyen kadın çok ilginç bir protestoysa imza attı.

11 Şubat 2016 - 20:30 - Güncelleme: 12 Şubat 2016 - 08:56

Ukrayna'da senelik olarak düzenlenen kanun konferansına katılan delegeler arasında çıkan tartışmada çok ilginç bir protesto yaşandı. 14 saat boyunca süren konferansın bitmesini bekleyen delegelerin sinirleri iyice gerildi. En nihayetinde konferans salonunda sıkıcı toplantının bitmesini isteyen bir grup üye, konferansı düzenleyenlerin bulunduğu masaya geldi.

İki taraf arasında çıkan tartışmada toplantının sonlandırılmasını isteyen gruptan bir kadın sağ eliyle bluzundan sol göğsünü çıkarak tartıştığı gruptaki insanların üzerine göğsünü sıkarak süt fışkırttı. Görüntülerde üzerine süt fışkırtılan bir adamın elini kalkan ederek kendini, üzerine gelen sütten korumaya çalışması da yansıdı.

Sinirleri bozulan kadının: "Daha fazla tahammül edemiyorum. Eve gitmek istiyorum. Toplantıya mola verdiğini açıkla" sözlerini sarf etti. Toplantı salonunda uzun saatler kalan kadının imkan olmasına rağmen göğüs pompası kullanmadığı, bu sebeple göğsünün süt dolarak şiştiği, insanların üzerine sıkmadan evvel de sızdığı iddia edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x