NEDEN YAYINLANMADI

NEDEN YAYINLANMADI

Önceki gün sabaha karşı Yenişafak ve Yeniakit gazetelerine yapılan saldırı sonrası her iki gazetenin de kısa sürede saldırı anına ait güvenlik kamerası görüntülerini yayınlaması, sosyal medyada "Neden Hürriyet iddia ettiği saldırının görüntülerini yayınlamadı?" sorusunun sorulmasına neden oldu.

12 Şubat 2016 - 21:01

Hürriyet gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehitlerle ilgili sözlerini çarpıtarak verdikten sonra bazı gruplar Hürriyet binası önünde protesto gösterisinde bulunmuştu. Çıkan arbedede Hürriyet'in kapı camı çatlamıştı. Bazı siyasetçiler gidip çatlak camı elleyip poz vermişti.

İKİ GAZETE SİLAHLI VE MOLOTOFLU SALDIRIYA UĞRADI!

Bu olaydan aylar sonra eş zamanlı olarak Yenişafak ve Yeniakit gazetelerinin binaları silahlı ve molotoflu salırıya uğradı. Her iki gazetenin yönetimi de saldırının üzerinde bir iki saat geçmeden saldırıya ait güvenlik kamerası görüntülerini yayınlamıştı.

HÜRRİYET NEDEN İDDİA ETTİĞİ SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLAMIYOR?

Doğan Medya ise kendilerine yapıldğını iddia ettikleri saldırının üzerinden aylar geçmesine rağmen henüz herhangi bir güvenlik kamerası görüntüsü yayınlamadı. Sosyal medya şimdi bu sorunun cevabını arıyor; "Hürriyet iddia ettiği saldırının görüntülerini neden yayınlamıyor?"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x