TELEFONUNUZUN ÜST KISMINDA TÜRK TELEKOM YAZIYOR

TELEFONUNUZUN ÜST KISMINDA TÜRK TELEKOM YAZIYOR

Telefon hattı Avea'nın Türk Telekom olması, pek çok kişinin kafasında soru. Avea kullanıcıları "Neden?" diye sordu. Şirket CEO’su Rami Aslan, 'Avea neden Türk Telekom oldu?' sorusuna açıklama getirdi.

02 Şubat 2016 - 13:41 - Güncelleme: 02 Şubat 2016 - 14:32

İletişim operatörü Türk Telekom, Avea ve TTNET markalarını tek bir çatı altında birleştirme kararı aldı. Telefonunun ekranında "Türk Telekom" yazısını gören Avea kullanıcıları "Telefonumda Avea yerine Türk Telekom yazıyor, neden?" sorusuna yanıt aradı. Bu soruya yanıt, Türk Telekom CEO’su Rami Aslan'dan geldi. Aslan; mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea'yı TTNET ve Türk Telekom markalarının tümünü 

'Türk Telekom' çatısı altında birleştirdiklerini söyledi. Bu birleşmeyle birlikte marka sloganı "Tek Telekom Türk Telekom" olarak değişti. Ayrıca Avea kullanıcıları telefonlarında Avea yerine Türk Telekom ibaresi yer almaya başladı.

Alınan yeni kararla birlikte Türk Telekom'a bağlanan Avea ve TTNET'in yazılı tüm görsellerinde de değişiklik kararı alındı. Avea ve TTNET müşterileri kısa süre sonra yepyeni bir logoyla karşı karşıya kalacak. Peki, Avea'nın yerine Türk Telekom'un gelmesi neleri değiştirecek? Avea müşterileri bu değişiklikten nasıl etkilenecek? Merakla beklenen bu sorulara yanıt da Türk Telekom CEO’su Rami Aslan'dan geldi. Aslan, kullanıcıların içini rahatlatacak şu açıklamayı yaptı: "İletişim alanındaki elini güçlendirmek isteyen Türk Telekom, Avea'yı bünyesine katarak yoluna devam edecek. Avea müşterilerinin bu anlaşma sonucunda daha uygun tarifelere ve daha iyi hizmetlere kavuşacak"

LİG MAÇLARI 4K ile İZLENEBİLECEK

Avea yerine Türk Telekom'a geçilmesiyle müşterilerine önemli avantajlar sağlayacaklarını ifade eden Aslan, konuşmasında "Avantajlı 'Çoklu hizmet paketlerimiz' ile müşterilerimiz ihtiyaçlarına en uygun hizmetleri seçmenin ayrıcalığını yaşayacaklar" ifadelerini kullandı. 4.5 ve 5G uygulamasına da değinen Aslan, 4K teknolojisini daha fazla sunmayı hedeflediklerini, Türk Telekom'un Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 4K teknolojisiyle yayınlama amacı taşıdıklarını söyledi.

TÜRK TELEKOM TARİHİ

30 Eylül 2015 itibariyle 12.9 milyon sabit erişim hat, 7.8 milyon geniş bant ve 17 milyon mobil abonesine hizmet veren Türk Telekom, 24 Nisan 1995 tarihinde hizmet vermeye başladı. Türkiye'ye telekomünikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulan Türk Telekom, 2005 yılı Kasım ayında özelleştirme kapsamında %55 hisse ile Suudi şirketi Oger Telekom'a 21 yıllığına devredilmiştir. Türk Telekom, 2009 ve 2010'da 2 yıl üst üste Türkiye'nin en değerli markası seçilmiştir. Hem kurumsal hem bireyselde en yaygın hizmet ağı bulunan Türk Telekom'un 31 Haziran 2015 itibariyle 12.9 milyon sabit erişim hattı, 7,7 milyon genişbant (toptan) ve 16,7 milyon mobil abonesi bulunmaktadır. Almanya'da Türk Telekom Mobile ile GSM alanında hizmet sunmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x