KARABAĞLAR ARTIK DAHA GÜZEL

KARABAĞLAR ARTIK DAHA GÜZEL

İlçeyi güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalar yapan Karabağlar Belediyesi ekipleri, 30 mahalle ve 78 sokağı kapsayan 4. etap parke kaplama, tretuar ve merdiven çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

30 Ocak 2016 - 11:19 - Güncelleme: 30 Ocak 2016 - 11:22

Karabağlar’ın sokaklarını daha temiz ve modern hale getirmeye çalışan Karabağlar Belediyesi ekipleri elektrik-su-internet ve doğalgaz  gibi alt yapı kurumları ile koordineli çalışma yapıyor. Firmaların alt yapı çalışmalarını tamamlamasını bekleyen belediye ekipleri, daha sonra çalışmalara başlayarak sokakların bozulma ihtimaline karşı da çalışmalar yürütüyor.

Vatandaşlar memnun

Belediyenin sokaklarda yapmış olduğu parke kaplama, tretuar ve merdiven çalışmaları da vatandaşların beğenisiyle karşılanıyor. Yetkililer, daha güzel bir Karabağlar için çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirtirken, 4. etap çalışmaların Eylül ayında tamamlanacağını ifade ettiler.

Çalışmalar hangi mahalleleri kapsıyor?

4. etap çalışmalarının Karabağlar sınırları içerisinde bulunan Adnan Süvari, Ali Fuat Cebesoy, Bahar, Bahçelievler, Basın Sitesi, Bozyaka, Cennetoğlu, Doğanay, Esenlik, Esenyalı, F. Altay, General Asım Gündüz, General Kazım Özalp, Gülyaka, Günaltay, Kazım Karabekir, Metin Oktay, Muammer Akar, Poligon, Refet Bele, Reis, Sarıyer, Sevgi, Şehitler, Tahsin Yazıcı, Uğur Mumcu, Üçkuyular, Vatan, Yunusemre ve Yurtoğlu mahallelerini kapsadığı belirtildi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x