Bornova Belediyesi emekçinin yanında

Bornova Belediyesi emekçinin yanında

Bornova Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

09 Şubat 2016 - 09:51

 Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol’un attığı imzalar ile en düşük maaşı 3 bin 600 TL oldu.İzmir’deki en güzel toplu sözleşmelerden birini yaptıklarına dikkat çeken Erol, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya emek adına verdiği destek için teşekkür ederek, “Çalıştığımız iş yerinde performansımızı arttırmalı, Başkanımızın sunmuş olduğu bu desteğe karşılık vermeliyiz” dedi.

Bornova Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan toplu sözleşme Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda imzalandı. Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın imzaladığı toplu sözleşme ile en düşük memur maaşı 3.600 TL oldu. Ayrıca memurlara 400 liralık da yemek yardımı verilecek. Toplam 335 personeli kapsayan sözleşme gereğince 2017 yılında yapılacak zam ise enflasyon oranında olacak.

Performansımızı arttırmalıyız

Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol İzmir’deki en güzel toplu sözleşmelerden birini yaptıklarına dikkat çekti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya emek adına verdiği destek için teşekkür eden Erol, “Çalıştığımız iş yerinde performansımızı arttırmalı, Başkanımızın sunmuş olduğu bu desteğe karşılık vermeliyiz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise tüm çalışanlara hakkaniyetle yaklaştıklarını ifade etti. Takım olmanın önemine değinen Başkan Atila, “İşçi, memur, hizmet alımı; hangi statüde olursa olsun tüm personelimizle uyum içerisinde, kentimize hizmet için çalışıyoruz. Bu anlamda onların en iyi haklara ve şartlara sahip olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x