Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti!...

Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti!...

İstanbul’un en kalabalık bölgelerinden Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti yaşandı. Bıçaklı saldırgan, evine yürüyen 19 yaşındaki E.F.B.’yi bir binanın arka bahçesine sürükleyip tecavüz etti.

28 Ocak 2016 - 18:06

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir ve Eray Erollu'nun haberine göre cinayet gibi trafik kazalarıyla gündemden düşmeyen Kadıköy Bağdat Caddesi şimdi de tecavüzcü dehşetine sahne oldu. İstanbul’un en kalabalık semtlerinden olan bölgede eli bıçaklı kimliği belirsiz saldırgan, üniversiteli genç kıza bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz etti.

PEŞİNE TAKILDI

Önceki gece yarısından sonra yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de buluşup yemek yedi. Grup ilerleyen saatlere kadar birlikte zaman geçirdi. Gecenin sonunda ise E.F.B., Bostancı’daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi’nden dolmuşa bindi.

Sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı. Takip edildiğini fark eden ancak kaçacak yer bulamayan E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan diğer eliyle genç kızın ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürdü. Ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz etti.

Tecavüzcü, genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldı.

SALDIRGAN KAÇTI

Saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını verdi. ;

İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti.

KAÇAN SALDIRGAN EVİNDE YAKALANDI

Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı. Saldırganın ayrıca uyuşturucudan, dolandırıcılık ve hırsızlıktan poliste kaydının olduğu öğrenildi. Evinde yapılan aramada tecavüz ettiği genç kızın cep telefonu bulundu. Adeta suç makinesi olan canavar ifadesinde "Şeytana uydum" dedi...

TRAFİK TERÖRÜ BİTMEK BİLMEDİ

Tecavüz dehşetinin yaşandığı Bağdat Caddesi, sık sık kural ihlali nedeniyle yaşanan cinayet gibi kazalara da sahne oluyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan kazada çiçekçi Mehmet Emin Kaya, üniversiteli Murathan Öztürk’ün kullandığı lüks aracın kurbanı olmuştu. Öztürk’ün aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybettiği otomobil kaldırıma çıkmış, tezgâhının arkasında uyuyan Kaya’yı öldürmüştü. Kaçtıktan 87 gün sonra teslim olan Öztürk tutuklanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x