Suudi gümrüğünü şoke eden görüntü!

Suudi gümrüğünü şoke eden görüntü!

Suudi Arabistan, alkollü içkiler başta olmak üzere ülkeye girişi yasaklı ürünleri gümrük polislerinden kaçırmaya çalışan kişileri, Twitter ve Instagram üzerinden ifşa etmeye başladı.

29 Ocak 2016 - 12:05

Suudi Arabistan’da kullanımı kesinlikle yasaklanan ürünlerin başında alkollü içecekler geliyor. Suudi gümrük yetkilileri de ‘çare’yi, ülkeye ‘azimle’ içki sokmaya çalışan kişileri sosyal medyada ifşa etmekte buldu.

Bunların en ‘ünlü’sü, koli bantlıyla iç çamaşırına bağladığı içki şişelerini Suudi Arabistan’a sokmaya çalışan bir kişi oldu. 14 şişe içkiyi, fistanının içinde gümrükten geçirmeye çalışan kişi, polis tarafından ‘kıskıvrak’ yakalandı.

Otomobiline zulaladığı 380 şişe viskiyle ülkeye giriş yapmaya çalışan bir diğer kişi de Suudi gümrüğü tarafından tespit edildi. Bu arada gümrük polis tarafından yakalananlar içkiyle sınır değil. Sadece ocak ayının ilk altı gününde Suudi Arabistan’a sokulmaya çalışılan 535 bin captagon hap ele geçirildi. Bunlar 414 bininin kamyonların lastiklerine, 100 bininin tahta kasalara, 10 binin ise bir kişinin iç çamaşırına saklanmış şekilde yakalandığı açıklandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x