Düzce’deki bir evden başı kesik üç ceset çıktı

Düzce’deki bir evden başı kesik üç ceset çıktı

Düzce’de, Gürcistan uyruklu 56 yaşındaki Ema Sharipov, kız kardeşi 50 yaşındaki Elnas Sharipov ve erkek torunu 19 yaşındaki Sahip Sharipov, evde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

30 Ocak 2016 - 08:38

Servet Öztürk, 1 yıl önce boşandığı Ema Sharipov’dan 3 gündür haber alamayınca dün akşam saatlerinde Aziziye Mahallesi’nde bahçe içinde tek katlı evine geldi.

Eski eşi buldu

Öztürk, kapıyı açan olmayınca camı söküp içeriye girdiğinde, eski eşi Ema ve kardeşi Elnas’ı bir odada, Ema’nın torunu Sahip Sharipov’u da diğer odada kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri 3 kişinin de öldüğünü belirledi. Polisin ilk yaptığı incelemede Ema, Elnas ve Sahip Sharipov’un, boğazları kesilerek öldürüldüğü saptandı. Servet Öztürk, ifadesi alınmak üzere Emniyet’e götürüldü. Evde inceleme sürerken, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Düzce Adliyesi resmi internet sitesinde de olayla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Olaya ilişkin şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için soruşturmanın genişletilmesi konusunda kolluk kuvvetlerine talimat verilmiştir” denildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.            

Picasso tablosunu polise satmaya çalıştılar

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x