9 CANLI ADAM!

Yine vuruldu..

29 Ocak 2016 - 10:57

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 281. bölümünde Polat Alemdar'ın vurulduğu sahne geceye damga vurdu.

   Son bir haftadır Kurtlar Vadisi Pusu'nun hem facebook hem de twitter hesabına çok fazla soru geldi. Herkes Polat Alemdar'ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Dizinin facebook hesabına 1 saatte bin beşyüz yorum geldi.

Dizinin 281. bölümündeki final çok konuşuldu. Gölge ile KGT mezarlığında hesaplaşan Polat Alemdar, tam düşmanını öldüreceği sırada Gölge'nin imdadına adamları yetişti. Keskin nişancının hedefindeki Polat Alemdar Gölge'yi öldürmek isterken bir başka kişi tetiğe bastı. Son sahnede tetiğe basanın Yusuf olduğu ortaya çıktı.

VURULAN GÖLGE DEĞİL, POLAT ALEMDAR
Konseyden Polat Alemdar'ı öldürmesi için emir alan Yusuf, sonunda bu emri yerine getirdi mi? Evet Yusuf bir bakıma bu emri yerine getirdi denebilir. İzleyenler Polat'ın değil Gölge'nin vurulmuş olacağını düşünüyor. Ancak bu yanlış bir kurgu. Gerçekten son sahnede vurulan Polat Alemdar. Peki Yusuf neden Polat'ı vurdu. Polat'ın geçen bölümde söyledikleri Yusuf'u ikna edemedi mi?

YUSUF, POLAT'I NEDEN VURDU
Polat Alemdar öldü mü sorusunun cevabı aslında çok basit. O ölmedi. Peki Yusuf gibi usta bir nişancı hedefini nasıl ıskalamış olabilir. Çünkü Yusuf'un amacı Polat'ı öldürmek değil kurtarmaktı. Ateş çemberindeki Polat'a hafif yaralayacak şekilde ateş eden Yusuf, onun uçurumdan yuvarlanmasını sağladı. Böylelikle düşmanları Polat'ın öldüğünü zannetti. Gölge ve adamları Polat'ın öldüğünü zannerek olay yerinden uzaklaşabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x