SOFİA VERGARA SİZCE BEN NORMAL YOLLA HAMİLE KALABİLİR’MİYİM

SOFİA VERGARA SİZCE BEN NORMAL YOLLA HAMİLE KALABİLİR'MİYİM

Geçtiğimiz yılın son ayında uzun süredir birlikte olduğu aktör Joe Manganiello ile evlenen Sofia Vergara bir çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi

05 Şubat 2016 - 23:01

Geçtiğimiz yılın son ayında uzun süredir birlikte olduğu aktör Joe Manganiello ile evlenen Sofia Vergara bir çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi.

Vergara The Edit dergisine verdiği röportajda "Kocam benden dört yaş daha genç. Birlikteliğimizden bir çocuğumuz olsun istiyor. Aslında bu beni korkutmuyor ama bu normal yoldan olabilir mi sizce" diye konuştu.

YAŞI BU İSTEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE ENGEL

Modern Family dizisinin yıldızı 43 yaşında olduğu için doğal yollardan çocuk sahibi olma ihtimalinin düşük olduğunu itiraf etti.Vergara, kocası Joe Manganiello ile birlikte bir çocuk sahibi olmak için neler yapabileceklerini araştırdıklarını da sözlerine ekledi.

"YAŞITLARIMIN BİRKAÇ ÇOCUĞU VAR"

Şu an 23 yaşında olan ilk çouğu Manolo'yu dünyaya getirdiğinde 20 yaşında olan Kolombiya asıllı Vergara "Çevremde yaşıtım olan ve küçük çocuklarını büyütmeye çalışan arkadaşlarım var. ABD'de kadınlar anneliği erteliyor. Ama Latin Amerika'da durum böyle değil. Kolombiya'da yaşıtım birçok kadın benim oğlum Manolo'ya yakın yaşlarda bir ya da birkaç çocuğu sahip" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x