PİRİŞTİNA: ACINIZ BİZİM ACIMIZ

PİRİŞTİNA: ACINIZ BİZİM ACIMIZ

İlçede hayata geçirdiği sosyal projeler ile dikkat çeken Buca Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşlara ulaşımdan, yemek ikramına kadar verdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. “Acınız acımızdır” diyerek vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de yanında olmak için taziye evlerine ulaşım desteği veren, taziye çadırı kuran ve 50 kişilik nohutlu pilav ve ayran ikramı yapan Buca Belediyesi, vefat eden vatandaşların ailelerine yedinci günde de 50 kişilik helva malzemesi

29 Ocak 2016 - 09:58

Buca Belediyesi olarak vatandaşların doğumundan ölümüne kadar attıkları her adımda yanlarında olmayı hedeflediklerini söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Acının en yoğun yaşandığı ilk yedi günde, şaşkınlıkla acının birleştiği o anlarda vatandaşlarımız yanlarında Buca Belediyesi’ni görecekler” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla insana dokunan yatırımları ile öne çıkan Buca Belediyesi, yakınlarını kaybeden ailelerin acısını paylaşmak için hayata geçirdiği hizmetlerine yenisini ekledi. Taziye evlerine 50 kişilik nohutlu pilav dağıtan, talep doğrultusunda çadır kurup, ulaşım desteği sağlayan Buca Belediyesi, vefat eden vatandaşların yedinci gününde de 50 kişilik helva malzemesi yardımı yapacak. “Acınız acımızdır” diyerek vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi üzüntülü günlerinde de yanında olan Belediye, verdiği hizmetlerle acıyı da paylaşıyor.

Acılı gün için 7 günlük destek paketi

Vatandaşların acılı günlerinde destek olmak için hayata geçirdikleri hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Biliyorsunuz adetlerimiz gereği taziye evlerinde helva hazırlığı vardır. Bundan sonra Bucalı hemşerimizin vefatının yedinci gününde Buca Belediyesi olarak ununu, şekerini, helvasını dağıtacağız. Acılı ailelerimize bir nebzede olsun destek olacaktır diye düşünüyorum. Hizmet araçlarımızla, vatandaşlarımızın kabristana ulaşım hizmetlerini karşılamanın yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz ilk gün pide yardımı, bizde ikinci günü nohutlu pilav ve ayran desteği veriyorduk. Şimdi ise yedinci gün için helva desteğini ekledik. Böylelikle acının en yoğun yaşandığı ilk yedi günde, şaşkınlıkla acının birleştiği o anlarda hemşerilerimiz yanlarında Buca Belediyesi’ni görecekler” diye konuştu. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x