Hande Yener’den içten itiraflar

Hande Yener'den içten itiraflar

Serdar Ortaç’la düet yaptıkları ‘İki Deli’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Hande Yener, “Kafayı taktığım tek şey iyi müzik yapmak. Serdar’la enerjimiz birbirini tetikliyor. Konserlerimiz unutulmaz olacak” dedi.

27 Ocak 2016 - 10:48

Milliyet'ten Abdullah Malkoç'un röportajı...

- ‘İki Deli’ nasıl buluştu?


Serdar’ın sağlık sorunu yaşadığı dönemdi ve Kıbrıs’a konser için gittiğimizde karşılaştık. Ayak üstü sohbet ederken stüdyoda çalışmanın, müzik yapmanın ona iyi geleceğini söyledim. Birlikte bir parça yaparsak enerjisinin artacağından, hastalığını yeneceğinden adım kadar emindim. Onun da hoşuna gitti. “Tamam yapalım” dedi ve çalışmalara başladık.

- ‘Yüzyılın buluşması’ diye tabir ettiğiniz bu projede neler yaşadınız?

İkimiz de heyecanlı ve istekliydik. Şarkıyı bulana kadar birçok parçayı es geçtik. Şarkı ikimizin ruhunu da anlatmalıydı. Sonunda Mert Ekren parçayı yaptı ve stüdyoda kaydettik. Serdar’ın her görüşmemizde enerjisinin arttığını görüyorduk. Birbirimizde yıllar sonra şahane bir elektrik yakaladık.

Sahnede ateş çıkacak çünkü repertuvarlarımız son 15 yılın en hit parçalarından oluşuyor ve ikimiz de yerimizde duramıyoruz. Enerjimiz birbirini tetikliyor. Konserlerimiz unutulmaz olacak.

- Klipte bir de Serdar Ortaç’ın dile getirdiği yumruk olayı var. Anlatmak ister misiniz?

Öyle bir şey yok. Dövüş sahneleri için boks hocasından kendimizi korumayı ve vurmayı öğrendik. Klip çekiminde birbirimizi hafifçe ittik hepsi bu.

- Bu buluşma sonrasında en çok aklınızda ne kaldı?

Doğru bir proje olduğuna bir kez daha inandım. Çünkü Serdar’la hem eğleniyoruz hem zaman nasıl geçiyor fark etmiyoruz. İyi ki ‘İki Deli’yi yapmışız.

- Yükseklik korkunuzdan dolayı helikopter pisti sahnelerini duyunca neler hissettiniz? Bu korkuyu nasıl aştınız?

Pistin kenarına çok yaklaşmadım. Aşağıya bakmak mümkün değil benim için. Zirvede çekim yapmak baş döndürücü ve heyecanlıydı. Hava rüzgarlı değildi, çok şanslıydık.

- İki yıldız ismin düet yapmasının avantaj ve dezavantajları neler?

Bu ilki gerçekleştirmek istedik. İkimizin de sevenleri oldukça çok. İlgi iki katına çıkmış oldu. Bence böyle güzel bir proje yapmış olmak, arşivimizde böyle kaliteli bir düetimizin olması, sevenlerimiz ve kariyerimiz için koca bir artı diye düşünüyorum. Biz sevenlerimizi daha fazla mutlu edebilmek için yan yana hiç görmedikleri iki yıldızı görmelerini istedik. Bu her şeyden önce bizi mutlu etti.

- Düet sizi tatmin etti mi?

Tepkiler çok harika. Üç haftada 7.5 milyon Youtube izlenmemiz var. TTNET müzik listesinde birinci sırada ‘İki Deli’ var. Tam üç haftadır Kralpop TV’de ve tüm radyolarda en çok istek alan parça oldu.

- Bundan sonra birlikte başka projeleriniz olacak mı?

Evet olacak. Bir düet daha yapmayı biz de, sevenlerimiz de istiyor. Serdar’la da ya da başka şarkıcı arkadaşlarımla da her an yeni bir proje yapabilirim. Yeter ki heyecan olsun.

‘Kafayı taktığım tek şey işim’

- Yaşadığınız polemikler enerjinizin düşmesine neden oluyor mu?

Kafayı taktığım tek şey iyi müzik yapmak... Daha iyisi ve daha yenisi ne olabilir, onu düşünüyorum. Müzik bana öyle büyük enerji veriyor ki stüdyoda da sahnede de devleşiyorum. Polemik geçici müzik kalitesi kalıcı.

- Polemiğe girmemek için aldığınız tedbirler oluyor mu?

Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Başkalarıyla ilgili sorulara cevap vermemeyi tercih ediyorum. Kendi işime bakıyorum.

- Sürekli aynı kişiyle yaşadığınız polemiklerin haberlere yansıması sizi nasıl etkiliyor?

Artık hiçbir etkileşim hissetmiyorum.

- İşletmecilik nasıl gidiyor? Alıştınız mı?

İşletmecilik demeyelim buna tam olarak, mekanın yüzü oluyorum ve tüm fikirler bana soruluyor. Çok büyük ve tecrübeli bir ekibimiz var, her şeyi yapıyor. Mimarlarımız ve işletmedeki ekip çok genç ve heyecanlı arkadaşlar. Hep birlikte heyecanla Sebastian Karaköy’ü İstanbul gece hayatıyla buluşturmaya hazırız.

‘Evlenmeye zamanım yok’

- Şarkının sözlerinde olduğu gibi, çok sevmekten zarar gelir mi?

Her şeyin fazlası zarar. Sevgi çok olabilir fedakarlık dengeli olmalı. İnsan kendi mutluluğunu önemsemeli. Severken kendini de sevdirmeli.

- Siz çok sevdiniz mi?

Tabii ki. Sevdim de, sevildim de ve hâlâ seviyorum. Sevgi ve saygı birlikte olunca anlamı var. Birinden biri yok olunca maalesef eski değeri kalmıyor.

- Ufukta evlilik var mı?

Şu an işlerimle o kadar çok yoğunum ki uyumaya zaman bulamıyorum. Tatil de yok. Evlenmek için doğru zaman olması çok önemli. O zaman bizi de bir gün mutlaka bulacak.

- Buradan söylemek istediğiniz bir yeni yıl dileği var mı?

Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Memleketimize huzur ve barış diliyorum. Her birimize mutluluk, sağlık, bol kazanç, aşk ve huzur dolu mutlu yıllar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x