ERSUN YANAL ADIM ADIM LAZİO’YA

ERSUN YANAL ADIM ADIM LAZİO'YA

Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Ersun Yanal'a İtalya'dan talip var.

03 Şubat 2016 - 14:59 - Güncelleme: 03 Şubat 2016 - 15:19

Türk futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği önemli teknik adamlardan biri olan Ersun Yanal İtalya yolunda.

LAZİO'DA ERSUN YANAL SESLERİ

Seri A'da bu sene beklentilerin çok gerisinde kalan ve 22 lig maçında yalnızca 9 galibiyet alan Lazio, Ersun Yanal konusunda ciddi adımlar atıyor.

3 GÜN BOYUNCA ROMA'DA KALDI

Kralspor.com olarak aldığımız bilgilere göre Ersun Yanal'ı Roma'ya davet eden Lazio yöneticileri, tecrübeli teknik adamı 3 gün boyunca Roma'da krallar gibi ağırladı. Ve bu 3 gün boyunca görüşmeler devam etti. Olumlu geçen ilk görüşme maratonu sonrasında Ersun Yanal'ın Lazio yönetiminden düşünmek için süre istediği öğrenildi.

İLK MAĞLUBİYETTE İTALYA'YA GİDEBİLİR

Lazio yönetiminden düşünmek için süre isteyen Ersun Yanal'a İtalyan takımının yöneticileri şu sözlerle yanıt verdiler: "Çok uzun süre İstanbul'da kalacağınızı düşünmüyoruz. Gelecek ilk kötü sonuçta burada olmanız temennisi ile sizi İstanbul'a uğurluyoruz" 

İLK OLARAK GALATASARAY KARŞISINA ÇIKABİLİR

Öte yandan İtalyan devi Lazio, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Galatasaray'la eşleşmişti. İki ayaklı eleme turunun ilk maçı 18 Şubat'ta Türk Telekom Arena'da oynanacak. Ve Lazio 18 Şubat'a kadar Seri A'da 3 maça daha çıkacak. 3 Şubat'ta Napoli, 6 Şubat'ta Genoa ve 11 Şubat'ta Hellas Verona ile karşılaşacak olan Lazio'da yaşanacak olası bir kötü sonuç sonrası teknik direktörlük koltuğuna Ersun Yanal getirilebilir. Ve eğer böyle bir gelişme yaşanırsa, Ersun Yanal Lazio teknik direktörü olarak Türk Telekom Arena'da Galatasaray karşısına çıkabilir.

LAZİO 8.SIRADA

Stefano Pioli yönetimindeki Lazio bu sezon ligde 22 maça çıkarken, 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken, ligde 8.sırada bulunuyor. İtalyan takımı bu 22 maçta 29 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x