Özge Ulusoy:

Özge Ulusoy: “Hem televizyonda hem de yaptığım diğer işlerde daha kalıcı yer edinmek, ismimi kalın harflerle yazdırmak istiyorum. Benim yarışım kendimle”

27 Ocak 2016 - 10:48

Milliyet'ten Senem Aydın'ın röportajı...

- Tasarım, marka elçiliği, sunuculuk, köşe yazarlığı... Sizin için verimli bir dönem diyebilir miyiz?

Kariyer açısından 2015’i çok güzel geçirdim. Aslında özel hayatım, ailem, arkadaşlarım, sağlık açısından da öyle... İnşallah böyle devam eder.

- En çok tercih edilen marka yüzlerindensiniz. Sırrınız nedir?

Kolay çalışılabilir ve uyumlu biri olduğum için seçiliyorum. Sorunlu değilimdir.

- Siz iş birliklerinizi seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?

Yanında duramayacağım, inanmadığım hiçbir markayla iş birliği yapmıyorum. adL ile çok uzun zamandır aile gibiyiz. 2011’de çalışmaya başladık. O zamanlar marka yüzüydüm. Daha sonra Codentry için tasarımlar yapmaya başladım. Dördüncü sezon bitti,
benim için gurur verici.

‘Hatalarımdan ders aldım’

- Nasıl bir dönemdesiniz?

Birçok şeyin daha çabuk farkına varabiliyorum. Karşımdaki insanı daha iyi tahlil edebiliyorum. Ama bu biraz yaş almakla, büyümekle alakalı. Daha az hata yapıyorum, hatalarımdan ders aldığımı hissediyorum. O yüzden aydınlık bir dönem diyebilirim.

- 2016’dan beklentileriniz ne?

Sağlıklı bir yıl diliyorum. Bu sene annem rahatsızlandı, o yüzden sağlık gerçekten en önemlisi...

- Evlilik, anne olmak planlarınız arasında var mı?

Elbette istiyorum ama yakın zamanda öyle bir planım yok. Hem televizyonda hem de yaptığım diğer işlerde daha kalıcı bir yer edinmek, ismimi kalın harflerle yazdırmak istiyorum. Çünkü hem kaygan bir zemin var, hem de zaman geçiyor. Bale hocam hep “At gözlüğünü tak, etrafına bakma” derdi. Benim de yarışım kendimle. O yüzden evlilik ve aile kurmanın zamanı var.

- Hırslı biri misiniz?

Hırslı değil, azimli biriyim. Çalışmaktan, bir adım üste koymaktan, ilerlemekten memnun oluyorum. Gerçekten tatsız bir şey yaşadığımda dönüp ilk kendime sorarım, birini üzdüm mü acaba diye. İnsanlar bunu unutuyor. Önce iyi kalpli olmak gerektiğine inanıyorum. Hayatımda kimsenin ekmeğiyle oynamadım, kimsenin işine, aşına, eşine yan gözle bakmadım. Hep dikkatliyimdir.

- Önünüzde bir dizi ya da film projesi var mı?

İki ayrı proje var, bakacağız. Oyunculukta ince eleyip sık dokuyorum.

- Kazancını ticarete yatıran ünlü isimler duyuyoruz. Siz düşünmediniz mi hiç?

Benim hiç ticaret kafam yok. Ama ileride bir sanat galerisi sahibi olmak istiyorum.

‘Hacı’yla mutlu ve huzurluyuz’

- Hacı Sabancı’yla çok eğlenen bir çiftsiniz sanırım...

Biz iyi arkadaşız. Tabii ki ilişkide iyi arkadaş olmak ince bir çizgi. Onu çok da arkadaşlığa çevirmemek gerekiyor. Saygı, sevgi, güven ve tabii ki kafa yapıları uymalı. Bir de huzur önemli, çok şükür o da bizde var. Mutluyuz, huzurluyuz.

- Hayalinizde nasıl bir aile var?

Ben ne gelinliğimi, ne de düğünümü düşündüm. Çocukken de böyleydi. Evlensem şurada evlenirim diye hiç hayal kurmadım. Çünkü hakikaten hayat sen plan yaparken başına gelenlerdir. O yüzden çok uzun vadeli plan yapmıyorum. Ama çok çocuklu bir ailem olsun isterim.

‘Bacaklarım meşhurdur’

- Bir kadını güzel yapan nedir sizce?

Çok klişe ama kendine güvenen, çalışan ve üreten kadınların güzel olduğuna inanıyorum. Bu asla çalışan ya da çalışmayan kadın gibi bir ayrım değil. Çünkü benim annem de ev hanımı ve o da çok zor bir iş gerçekten. Kendini hayatın içinde işlevli konumlandırabilen kadınların güzel olduğuna inanıyorum. Zamanında ben de çok hata yaptım; süslendim, abarttım ama zaman içerisinde kendinizi tanıyorsunuz. Her zaman sadelik, kendine iyi bakmak, iyi beslenmek, sağlıklı yaşamak insanı güzel gösteren şeyler.

- Vücudunuzda en sevdiğiniz yer neresi?

Bacaklarımı severim. Meşhurdur biraz. O yüzden mini giymeyi de severim.

- Yaş aldıkça daha güzel görünüyorsunuz...

Ben daha iyi görünüyorum olarak algılıyorum. Çünkü o daha bütünsel bir şey. Hem kendimi tanıyorum hem de bazı kadınlara yaş almak yarıyor. Annem ve ablam da öyle. Herhalde onlara benziyorum. 10 sene önceki resminle şu anki arasında bir tercih yap dersen, ben şu ankini seçerim. O yüzden yaşlanmaktan korkmuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x