AÇILIŞ İPTAL EDİLDİ

AÇILIŞ İPTAL EDİLDİ

Bakan Yıldırım’ın Başbakan Davutoğlu’nun Kazakistan ziyaretine eşlik edecek olması nedeniyle Cumartesi günü yapılacak açılış töreni ertelendi.

03 Şubat 2016 - 14:45

İzmir’de halen Aliağa-Menderes ilçeleri arasında toplu ulaşımı sağlayan TCDD-İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklı İZBAN’ın, 30 km daha ek hatla Torbalı’ya uzatılması çalışmaları tamamlandı.

İZBAN’ı 80 kilometreden 112 kilometreye, istasyon sayısını 32’den 38’e çıkaracak Torbalı hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılacağı törenle Cumartesi günü hizmete girecekti.

Açılışa 3 gün kala flaş bir gelişme yaşandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kazakistan ziyaretine eşlik edecek olması nedeniyle program ertelendi.

TCDD'DEN İLK AÇIKLAMA

TCDD 3.Bölge Müdürü Murat Bakır konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Biz tören tarihini açıklayıp gerekli duyuruları yapmıştık. Davetiyelerimizi de göndermiştik. Sayın Bakanımız gelemediği için töreni yapmıyoruz. Ancak işletmeciliğe başlayıp başlamayacağımıza henüz karar vermedik. Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda seferleri başlatıp, töreni daha sonraki hafta yapabiliriz. Bunu görüşüp kesin karara bağlayacağız" dedi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x