6 YAŞINDAKİ KIZINI İNTERNETTE PAZARLADI

6 YAŞINDAKİ KIZINI İNTERNETTE PAZARLADI

Amerika'da internette ilan vererek 6 yaşındaki kızını erkeklere pazarlayan 35 yaşındaki kadın mahkemeye çıkarıldı.

08 Şubat 2016 - 11:08 - Güncelleme: 08 Şubat 2016 - 11:14

Amerika'nın Washington kentinde ismi açıklanmayan 35 yaşındaki kadın, internette ilan vererek 6 yaşındaki kızına para karşılığında tecavüz edecek erkekleri evine davet etmek suçlamasıyla mahkeme çıkarıldı.

EVİNDEKİ ARAMADA FOTOĞRAFLAR BULUNDU

İnternette ilan veren ahlaksız anne bununla da yetinmeyerek sübyancı ve sapık kişilere internet üzerinde tarama yaparak ulaştı. Bu kişilere mesaj atarak evinde, ücret karşılığında 6 yaşındaki kızına tecavüz edebileceklerini belirtti. 'Çocuklara Karşı İşlenen İnternet Suçları Departmanı'nın çalışmaları sonucu yakalanan kadının evinde yapılan aramada küçük kızına ait uygunsuz fotoğraflar bulundu. Arama sırasında ayrıca, annesi izlerken küçük kıza bir adamın tecavüz ettiği video görüntüleri de ortaya çıktı.

ANNENİN İSMİ AÇIKLANMADI

Washington'da görülen davada sapık anne, aralarında çocuk tecavüzü ve çocuğa sarkıntılık suçlarının da bulunduğu bir düzine eylemden suçlu bulundu. Yasal sebeplerle, küçük kızın kimliğinin öğrenilebileceği ihtimali dolayısıyla annenin ismi açıklanmadı. Mahkeme jürisi, bir düzine suçtan suçlu bulunduğunu belirten kararı okuduğunda, hasta ruhlu anne duruşma salonunda ağladı. Mahkemede ayrıca cani annenin mart ayında görülecek duruşmada hüküm giyerse 26 yıl hapse mahkum olabileceği açıklandı.

Sapık kadının kocası, geçen sene haziran ayında aralarında birinci derece çocuk tecavüzü suçunun da bulunduğu üç suçlamadan hüküm giymiş, 27 yıl hapse mahkum oluştu. Küçük kız çocuğu ve ufak erkek kardeşi çocuk koruma servisi tarafından koruma altına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x