EZANLA SELAYI KARIŞTIRAN 4 PKK’LI BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ

EZANLA SELAYI KARIŞTIRAN 4 PKK'LI BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ

PKK'lı teröristlerin Şırnak Emniyet Müdürlüğü ek binasını ele geçirme planı, ezan ile selayı ayırt edemeyince suya düştü. Saldırı için gelen 4 PKK'lı çembere alınarak öldürüldü.

12 Şubat 2016 - 10:16

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ek binasına yapılan ve 4 PKK'lının ölü olarak ele geçirildiği çatışmanın ayrıntıları ortaya çıktı.

POLİSLER NAMAZ HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Olay şöyle gelişti; Şırnak'ta Cuma namazı saat 11.30 sıralarında kılınıyordu. Namazdan 40 dakika önce ise sela okunmaya başladı. Bu sırada polisler namaz hazırlığı yapıyordu. Binada çok az polis vardı. Teröristler selayı ezan sanıp saldırıya geçti.

POLİSLER GERİ DÖNDÜ

Akşam'da yer alan habere göre; Polisler ise namaza doğru hareket halindeydi henüz emniyet binasını terk etmemişti. PKK'lılar, uzun namlulu silahlar, roketatarlar ve el bombaları ile binaya saldırmaya başladı. Binanın içine sızmaya çalışan teröristleri gören polisler araçlarıyla geri döndü. 4 PKK'lı içeriye germeye çalıştıkları sırada çembere alınarak öldürüldü. Böylece teröristlerin hain planı dini bilgilerinin sıfır olması nedeniyle tutmamış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x