CİNSEL İLİŞKİ VAADİYLE 11 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR

CİNSEL İLİŞKİ VAADİYLE 11 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR

Adana'da 3 kadın, otoyolda el kaldırdıkları kamyoneti durdurarak ilişki vaadiyle 2 kişinin 11 bin 100 lira parasını çalıp kayıplara karıştı.

02 Şubat 2016 - 16:32

Olay Çukurova ilçesi Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda meydana geldi. Kamyonet ile Mersin’den yola çıkıp otoyol üzerinde seyahat eden tamirci Cihangir T. (25) ile Musa E. (20) yol kenarında el kaldıran 3 kadın için durdu. Kadınlar duran kamyonete bindi. Bir süre sonra kadınlar cinsel ilişki için erkeklerle pazarlık yapmaya başladı. Daha sonra ise kadınlar bir yolunu bulup iki erkeğin cebinde bulunan 11 bin 100 lirayı çalıp kamyonetten indi. Erkekler soyulduğunun farkına varınca kamyonetten inip kadınları kovalamaya başladı ancak kadınlar kendilerini bekleyen bir araca binerek kayıplara karıştı.

Şahıslar bunun üzerine hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polisler Cihangir T. ve Musa E.’nin farklı yerlerde ifadesini aldı. Evli olan Cihangir T. kadınların kamyonetin önüne atladığını, çarpmamak için durduklarını, daha sonra da kamyonete gelerek birden ceplerindeki paraları alıp kaçtıklarını, neye uğradıklarını şaşırdıklarını söyledi. Musa E. ise otoyolda giderken kadınların el kaldırdığını, bu nedenle durduklarını, daha sonra da kadınların kendilerini soyduklarını kaydetti.

'ŞOKTAYIZ'

Polis daha sonra iki şahsı bir araya getirip "İkiniz de farklı ifade veriyorsunuz hanginizin söylediği doğru" diye sordu. Cihangir T. "Böyle bir olay başımıza ilk kez geliyor şoktayız, bu nedenle farklı konuşuyoruz" dedi.

Polis merkezine götürülen şahıslar kadınlardan şikayetçi olmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x