VAHŞETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

VAHŞETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

ÇİFTLİKTE ÖLÜ BULUNDU

01 Şubat 2016 - 16:06 - Güncelleme: 01 Şubat 2016 - 16:12

Adana'da çiftlikte bekçilik yapan bir kişi, eli bağlandıktan sonra kafasına satır ile vurularak öldürülmüş halde bulundu

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu mahallesinde meydana geldi.

Çiftlik çalışanı bir kişi sabah çiftliğe geldiğinde bir aracın yakıldığını, kasanın olduğu kapının kırılıp içeri girildiğini görünce çiftliğin bekçisi Yusuf Bolat’ı (61) aramaya başladı. Ancak çalışan Bolat’ı bulamadı. Bolat’ın telefonunun da kırılıp yere atıldığını gören çalışan daha sonra çiftlikten portakal bahçesine çıktığında Bolat’ı kanlar içinde yerde yattığını gördü. Hemen polisi ve sağlıkekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bolat’ın alnında ve kafasının arkasında ense kısmına yakın yerde satır kesisi olduğu ve buna bağlı olarak hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yeri inceleme ve cinayet büro amirliği ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Yapılan incelemede çiftliğe gece yarısı hırsızların girdiği, bekçilik yapan Bolat bunu fark edince aralarında boğuşma olduğu, Bolat’ın elini bağlayıp satır ile kafasına vurarak etkisiz hale getirdikleri, daha sonra da portakal bahçesine attıkları tespit edildi. Bolat’ı etkisiz hale getiren hırsızların kasanın bulunduğu odanın kapısın patlatarak içeri girip kasayı açmaya çalıştıkları ancak kasayı açamadıkları belirlendi. Ayrıca zanlıların delil kalmaması için çiftlikte bulunan bir aracı ateşe verdikleri görüldü. Polis şimdi olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Bu arada evli ve çocukları olan Bolat’ın cenazesi ise adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x